Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singura nemulţumire a lui Dan Petrescu după victoria cu Sepsi! ”Am suferit puţin pe final!” Ce răspuns a avut pentru MM Stoica

Singura nemulţumire a lui Dan Petrescu după victoria cu Sepsi! ”Am suferit puţin pe final!” Ce răspuns a avut pentru MM Stoica

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi OSK, în ultimul meci al etapei a XIII-a a Ligii I.

Bouhenna şi Culio au marcat golurile campioanei în urma a două faze fixe. În minutul 80, Bordeianu a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. La sfârşitul meciului, Dan Petrescu a evidenţiat evoluţia bună a echipei sale. El a fost mulţumit că jucătorii au executat bine fazele fixe lucrate la antrenamente. Singura nemulţumire a lui a fost că Alibec şi Omrani nu au reuşit să marcheze. 

”Am suferit puţin pe final!” 

”Ce meci e uşor? Nu mai există meciuri uşoare nici măcar în campionatul nostru. Mă bucur că ce am făcut la antrenament ne-a ieşit la meci. Am respectat acum, penalty-ul a venit după un aut pe care l-am lucrat la antrenament.

Îmi pare rău că Alibec şi Omrani n-au marcat, pentru că au jucat foarte bine. Adversarul nu ştiu dacă a avut vreo ocazie, a început mai bine, dar fără să creeze ceva clar. Poate la ultima fază a fost o centrare prin faţa porţii. CFR arată ca acum doi-trei ani, când nu dădea şanse adversarilor. Îmi pare rău că n-am marcat şi golul trei, să stăm mai liniştiţi, că am suferit puţin pe final”, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului. 

CFR va juca următorul meci cu FC Voluntari, echipa care trebuia să evolueze contra FCSB-ului în Cupa României, în această săptămână, dar partida din optimile competiţiei a fost anulată, deoarece trupa lui Edi Iordănescu are probleme de lot din cauza COVID-19 şi a accidentărilor. Echipa lui Gigi Becali nu a putut strânge 13 fotbalişti apţi de joc. 

De asemenea, Dan Petrescu a oferit un răspuns pentru MM Stoica, care l-a atacat pe antrenorul clujenilor, după ce acesta a fost nemulţimit de amânarea partidei dintre Farul şi FCSB. 

”Acum va veni Voluntari, care e într-o formă extraordinară. Trebuie să rămânem concentraţi. Avem mare nevoie de o victorie. Normal că era bine să se joace meciul de Cupă, dar nu decid eu unele lucruri.

Am văzut că unii de la Steaua s-au supărat pe mine, dar eu n-am nimic cu Steaua, eu am zis doar că meciurile trebuie amânate doar pe cauze de COVID, în condiţiile în care CFR a cerut amânare şi nu s-a putut”, a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-mm stoica 

viewscnt
Articole similare