Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Singura noastră mândrie e Ianis”. Fanii lui Galatasaray îl vor pe Hagi la Istanbul, chiar dacă echipa lor a fost eliminată de Rangers | FOTO & VIDEO

„Singura noastră mândrie e Ianis”. Fanii lui Galatasaray îl vor pe Hagi la Istanbul, chiar dacă echipa lor a fost eliminată de Rangers | FOTO & VIDEO

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) a făcut din nou senzaţie în Europa League. Internaţionalul român a contribuit la victoria pe care Rangers a obţinut-o în faţa lui Galatasaray, scor 2-1, victorie care i-a calificat pe scoţieni în faze grupelor. În ciuda rezultatului negativ, fanii turci au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ianis, pe care îl vor înapoi la Istanbul.

Născut pe 22 octombrie 1998, la Istanbul, Ianis Hagi o poartă în suflet pe Galatasaray, echipă la care tatăl său a scris istorie. Sentimentul este reciproc din partea fanilor „Cim Bom Bom”, care s-au îndrăgostit de Ianis, după ce Rangers a învins-o pe Galata în play-off-ul Europa League, scor 2-1.

Presa scoţiană: „Un cuţit în inima echipei de suflet a tatălui său!"

La faza primului gol, Ianis Hagi a oferit un assist de geniu. A fost suficient ca fanii turci să dea drumul corului de laude la adresa mijlocaşului român.

 

„Singura noastră mândrie este Ianis”, a fost unul din mesajele pe care un fan al lui Galatasaray l-a scris pe Twitter.

 

Un alt suporter „Cim Bom Bom” şi-a exprimat dorinţa ca echipa sa favorită să îl transfere pe Ianis Hagi la Istanbul:  „A crescut prinţul nostru, iar acum Rangers îl foloseşte împotriva noastră”.

 

Ianis Hagi a evoluat până în minutul 79 şi a fost înlocuit cu Ryan Jack. „Şeptarul” scoţienilor a ieşit de pe teren la scorul de 2-0 pentru gruparea din Glasgow.

 

 

Afla mai multe despre: hagirangersgalatasaray 

viewscnt
Articole similare