Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Singura problemă e că nu l-am avut pe Rădoi”. Ce spune Dică despre pregătirea echipei înaintea meciului cu Macedonia de Nord

”Singura problemă e că nu l-am avut pe Rădoi”. Ce spune Dică despre pregătirea echipei înaintea meciului cu Macedonia de Nord

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică a susţinut o ultimă conferinţă de presă, înaintea meciului de joi seara, împotriva Macedoniei de Nord. Secundul este în continuare la conducerea echipei şi va fi până la vindecarea lui Rădoi de Covid-19.

România îşi va începe campania de calificare la Mondial, joi seara, de la 21:45, acasă, împotriva Macedoniei de Nord. Este în continuare neclar cine se va afla pe banca reprezentativei noastre, Dică sau Rădoi, depinzând de rezultatele testelor Covid-19 ale selecţionerului. Însă, indiferent de situaţie, Rădoi va fi în contact cu staff-ul tehnic.

Ultimele reacţii înaintea preliminarilor pentru Mondial

"Singura problemă e că nu l-am avut pe Rădoi, dar cred că perioada asta ne-a unit şi mai mult decât înainte. Dacă va avea două teste negative, astăzi şi mâine, e posibil ca mâine seară Mirel Radoi să fie pe bancă. Chiar dacă nu e fizic lângă noi, va fi cineva care va comunica cu el pe timpul jocului.

Noi suntem un staff unit. Singura problemă a fost că Mirel nu a fost fizic aici, dar mereu am comunicat cu el pe Skype sau Zoom. Ne dorim să marcăm multe goluri, să ne creăm multe ocazii, să fim agresivi pe partea ofensivă, dar pentru a face toate aceste lucruri avem nevoie de timp.

Vorbim de multe ori pe zi, în funcţie şi de ceea ce se întâmplă în cantonament şi la antrenamente. Poate acum ne-a unit şi mai mult faţă de cum eram înainte. Chiar dacă Mirel era fizic aici, şi ceilalti ar fi răspuns pentru rezultatele echipei. 

Am făcut conferinţe pe Zoom sau Skype cu Radoi pentru antrenamente, pentru meci încă nu am stabilit nimic", a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Macedonia de Nord. 

VIDEO | Interviu Cosmin Moţi, despre echipa naţională


 

Afla mai multe despre: mirel rădoinicolae dicăechipa naţionalăromâniacalificări mondial 

viewscnt
Articole similare