Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singurii doi oameni de care s-ar teme Gigi Becali dacă ar intra în fotbal: ”Nu mă pot bate cu ei” | EXCLUSIV

Singurii doi oameni de care s-ar teme Gigi Becali dacă ar intra în fotbal: ”Nu mă pot bate cu ei” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Gigi Becali nu exclude posibilitatea ca Ion Ţiriac să se implice în fotbalul românesc, după ce Mircea Lucescu a confirmat că a purtat o discuţie cu fostul mare tenismen referitoare la peluarea clubului Dinamo.

Tandemul care îi dă fiori lui Gigi Becali: ”Sunt singurii care mă pot învinge”

Gigi Becali a declarat, în exclusivitate pentru Orange Sport, că nu este impresionat de investiţiile făcute de Dan Şucu la Rapid. Cu toate acestea, patronul FCSB-ului este de părere că şi-ar putea găsi ”naşul” în persoana lui Ion Ţiriac, dacă miliardarul ar decide să se implice financiar în fotbal.

Mai mult decât atât, Gigi Becali l-a elogiat pe Mircea Lucescu, posibilul partener al lui Ţiriac în proiectul Dinamo, despre care a spus că a spus că este cel mai mare specialist din istoria fotbalului românesc.

Latifundiarul din Pipera a tras linie şi a ajuns la concluzia că un duel împotriva tandemului Ţiriac-Lucescu ar fi o luptă pierdută.

”Singurii care ar putea să treacă peste mine sunt Ţiriac şi Lucescu, dar mă bat şi eu, chiar dacă ar investi. E variantă viabila cu ei la Dinamo. Lucescu a zis că stadionul va fi în centru şi vor fi şi alte servicii. Stadionul va avea multe spaţii comerciale.

Ei ce au spus? Că dacă ajung la o înţelegere cu Ministerul de Interne. Ce înseamnă asta? Stadionul va deservi echipa de fotbal, iar spaţiile comerciale pot scoate 10 milioane de euro pe an, cel puţin.

Varianta Ţiriac – Lucescu e de luat în calcul. Ţiriac e deştept, niciodată nu o să poată pierde bani. E prea deştept la afaceri. Nici nu-l interesează pe el, are prea multă popularitate, nume şi ce vrei tu. Îl mai interesează pe el asta? Nu l-a interesat niciodată nici în politică, nici în nimic. El niciodată nu intră dacă pierde bani. Lucescu a şi zis că vor intra doar în varianta în care vor avea succes.

Ţiriac şi Lucescu sunt singurii care mă pot învinge pe mine. Nu cred că mă pot bate cu ei. O să mă zbat, dar e greu să te baţi cu ei. Ţiriac are bani mulţi, iar Lucescu e cel mai mare specialist din fotbalul românesc care a existat. Eu mă mai zbat, dar va fi greu”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

Mircea Lucescu a recunoscut că a discutat cu Ion Ţiriac

"Am avut o întâlnire şi am discutat. Vom vedea, ne gândim. Suntem doi oameni care se respectă extraordinar şi îi leagă aşa o istorie de cel puţin 55-60 de ani, de când am început să-l urmăresc pe el, el pe noi. 

Chiar dacă nu apare la meciuri, venea la meciurile noastre peste tot şi pe urmă pleca. Este foarte ataşat de culorile echipei naţionale.

Prin acest proiect, Ţiriac şi Lucescu şi-ar dori să regăsească valorile care i-au făcut mari în sport. Şi pe unul, şi pe altul ne-a interesat evoluţia sportului românesc. Încercăm să ne dăm seama din nou de ce... Talentul e acelaşi, nu s-a întâmplat nimic. Suntem construiţi pentru a face sport" spunea Mircea Lucescu, la sfârşitul lunii ianuarie.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsuperligaion tiriacdinamomircea lucescu 

viewscnt
Articole similare