Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Singurul chix pe care l-am dat la FCSB”. Patronul regretă şi acum transferul unuia dintre cei mai promiţători jucători din Liga 1 | EXCLUSIV

„Singurul chix pe care l-am dat la FCSB”. Patronul regretă şi acum transferul unuia dintre cei mai promiţători jucători din Liga 1 | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

„Ia-mă, nea Gigi, că dau gol cu Sporting”. Aceasta a fost afirmaţia care l-a convins pe Gigi Becali să îl transfer de la FC Botoşani pe Cătălin Golofca în vara anului 2017. Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, regretă însă şi acum faptul că l-a lăsat pe atacant să plece la FCSB.

400 de mii de euro a încasat FC Botoşani pentru transferul lui Cătălin Golofca la FCSB. Atacantul nu a dat însă randamentul scontat în tricoul roş-albastru şi, după şase luni în care a jucat în 15 meciuri şi a marcat un gol, s-a întors întors în Moldova.

La începutul acestui sezon, Golofca a mai primit o şansă. FC Botoşani l-a cedat la CFR Cluj în schimbul a 500 de mii de euro, dar nu l-a convins pe Dan Petrescu. Antrenorul campioanei l-a folosit în doar 10 meciuri, perioadă în care a înscris un singur gol.

„Singurul chix pe care l-am dat la FCSB a fost cu Golofca, este talentat, dar un pic mai special. Se vede că nici la Cluj Golofca nu e ceea ce trebuie. Dar ei l-au cerut, eu l-am dat peste voinţele mele.

Nu eram hotărât să îl dau, dar dacă au spus că îmi dau nişte bani ce era să spun? Şi la banii ăia..l-am dat la Cluj”, a declarat patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

  • pe 21 aprilie, Cătălin Golofca va împlini 30 de ani, contractul său cu CFR Cluj fiind valabil până în vara anului 2022
  • 525 de mii de euro este cota atacantului pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbgolofcaiftimecfrbotosani 

viewscnt
Articole similare