Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singurul club refuzat de FRF. Cine nu a primit licenţa pentru sezonul următor al Ligii I

Singurul club refuzat de FRF. Cine nu a primit licenţa pentru sezonul următor al Ligii I

Superliga

Comentarii

Departamentul de licenţiere din cadrul FRF a refuzat acordarea licenţei de participare în Liga I unui singur club care solicitase acest lucru, CS Afumaţi, întrucât nu a depus documentaţia completă, anunţă site-ul federaţiei.

O a doua grupare căreia i se refuzase licenţa pentru sezonul următor de către comisia de fond, a fost Concordia Chiajna, care a făcut apel şi a avut câştig de cauză după reanalizarea dosarului.

“Comisia de fond a refuzat acordarea licenţei de Liga I Clubului Sportiv Afumaţi, întrucât nu a depus o documentaţie completă conform cerinţelor art. 15 alin. 5 din Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar, ediţia 2017. Comisia de fond a acordat licenţa de Liga I cu sancţiuni Clubului Sportiv Concordia Chiajna, pentru încălcarea art. 23 alin. 1 din Regulamentul mai sus menţionat. Clubul Sportiv Concordia Chiajna a contestat hotărârea instanţei de fond la Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor.

Comisia de apel a pronunţat, astăzi, decizia definitivă şi executorie, prin care a admis apelul formulat de club şi a modificat în parte hotărârea Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor – instanţa de fond, în sensul că a constatat că sunt îndeplinite prevederile art. 23 alin. 1 şi a anulat penalitatea financiară de 50 mii lei aplicată de Comisia de fond”, se arată în comunicatul FRF.

Toate cele 14 echipe din Liga I, plus Dunărea Călăraşi, AFC Hermannstadt şi Chindia Târgovişte, din Liga a II-a au primit dreptul de a evolua în Liga I în sezonul următor din partea Departamentului de Licenţiere al FRF. Chindia Târgovişte aşteaptă acum să-şi afle adversara din barajul de promovare/retrogradare. În ultima etapă din play-out, FC Voluntari şi ACS Poli Timişoara se luptă pentru a ocupa locul de baraj în Liga I, iar ilfovenii au un avans de două puncte.

Afla mai multe despre: cs afumatiliga 1concordia chiajnachindia targovisteacs poli timisoara 

viewscnt
Articole similare