Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singurul jucător criticat de Gigi Becali după victoria cu Astra: "Nu pot să-l recunosc! Cum să uiţi fotbalul?"

Singurul jucător criticat de Gigi Becali după victoria cu Astra: "Nu pot să-l recunosc! Cum să uiţi fotbalul?"

Superliga

Comentarii

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a oferit câteva comentarii la cald după victoria chinuită obţinută de vicecampioană împotriva formaţiei Astra Giurgiu.

"Emoţii nu au fost până am dat golul niciun fel. Fără să supăr pe nimeni. Astra era o alta echipă. Azi până la gol au fost prea slabi.După care, eu nu înţeleg echipele astea. Când joacă cu noi nu mai înţeleg. De ce nu joci fotbal de la început? Când am dat golul? 60-70. De ce nu joci până în 64 cum ai jucat până în 90? Eu nu înţeleg. Că din 64 până în 90 a jucat Astra, au fost ei călare. De ce nu joacă? Asta nu înţeleg. Ce le spun antrenorii? Sau poate nu mă pricep eu la fotbal.

La penalty (n.r. - penalty-ul ratat de Llullaku) am avut emoţia de a rata, nu de a marca. Pentru că e emoţia de a rata. Aşa m-a ajutat Dumnezeu, m-a rugat şi mi-a dat o şansă şi a ratat", a declarat Gigi Becali, la finalul meciului.

Becali s-a referit şi la evoluţia lui Olimpiu Moruţan, fiind întrebat dacă echipa a jucat mai bine după intrarea la pauză a mijlocaşului de 19 ani, în locul lui Florinel Coman.

"Nu pot să spun. Mie îmi pare bine că Moruţan şi-a revenit pentru că i-am transmis prin impresar, că nu aveam numărul lui. Să joace ce ştie el. Pentru că el avea nişte emoţii. Acum când a jucat în Cupă a jucat extraordinar şi am zis ăsta e Moruţan. Că nu mai dribla, îi era frică. Şi i-am zis, bă, să dribleze că eu l-am luat de dribleur, nu de pasator. Şi uite că a intrat, am marcat gol cu el. E bine, trei puncte, suntem acolo. 

Nu îmi place. O echipă care are experienţă, când mai sunt 10 minute, dar nu avem. Bă e 1-0, nu vreau 2-0 în min 80. Pasez, controlez jocul. Ei jucau în faţă. Păi nu mai am mă nevoie să joc în faţă. Desfă-i! Joacă în spate dacă vrei să dai şi al doilea gol", a spus Becali.

Dacă pe Moruţan l-a lăudat, Becali nu a fost la fel de mulţumit de Florinel Coman: "Nu pot să îl recunosc pe Coman. Să uiţi fotbalul? E altul? Cum să uiţi fotbalul. Nu înţeleg asta".

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1, la care oaspeţii au ratat un penalty prin Azdren Llullaku, în minutul 21. Golul a fost marcat de Gnohere, în minutul 67, dintr-un penalty acordat pentru un fault al lui Mrzljak la Moruţan.

Afla mai multe despre: astrafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare