Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singurul jucător din naţionala U21 care ar putea face faţă în Bundesliga: "El ar putea evolua la orice echipă din lume, chiar şi acolo"

Singurul jucător din naţionala U21 care ar putea face faţă în Bundesliga: "El ar putea evolua la orice echipă din lume, chiar şi acolo"

Echipa națională

Comentarii

Fostul internaţional Marcel Răducanu, o legendă a echipei Borussia Dortmund, are o părere excelentă despre naţionala lui Mirel Rădoi.

Marcel Răducanu avertizează, totuşi, că pentru partida cu Germania, din semifinale, tricolorii trebuie să nu facă vreo greşeală pentru a emite pretenţii la calificare.

Marcel Răducanu e de părere că echipa Germaniei funcţionează aproape perfect la toate capitolele.

"Au o apărare foarte bună, un mijloc la fel de bun şi un atac eficient. Stau foarte bine şi la condiţia fizică. Sunt buni pasatori. Noi trebuie să nu facem nicio greşeală în acest meci. Cu Anglia trebuie să recunoaştem că am avut şi un pic de noroc. Plus că acolo au funcţionat sclipirile lui Ianis şi Coman. Acele greşeli trebuie eliminate", a declarat Marcel Răducanu pentru telekomsport.ro 

Fostul jucător al Borussiei Dortmund e de părere că în această semifinală România are doar 30 la sută şanse de calificare în marea finală. "Chiar dacă, în opinia mea, şansele naţionalei noastre sunt de doar 30 la sută, eu cred că tricolorii au demonstrat că sunt o echipă fantastică. E o generaţie de excepţie", a mai spus Răducanu.

Întrebat care dintre actualii jucători ar putea evolua la o echipă din Bundesliga, Răducanu s-a oprit asupra portarului Andrei Radu.

"Da, cred că el ar putea evolua la orice echipă din orice campionat. Chiar şi în Bundesliga", a mai spus Marcel Răducanu, pentru telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare