Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singurul jucător român din Kosovo anunţă: ”Vin la Bucureşti să câştige! Rrahmani va debuta”. Jucătorul român de care se tem kosovarii

Singurul jucător român din Kosovo anunţă: ”Vin la Bucureşti să câştige! Rrahmani va debuta”. Jucătorul român de care se tem kosovarii
Comentarii

Singurul fotbalist român din prima ligă kosovară a vorbit despre partida directă dintre România şi Kosovo, de zilele următoare, din preliminariile EURO 2024.

Duelul dintre România şi Kosovo este programat marţi, 12 septembrie, de la ora 21:45, în etapa a 6-a a Grupei I, din preliminariile EURO 2024.

Robert Burcea: ”Rrahmani va debuta!”

Robert Burcea evoluează în prima ligă kosovară, la KF Llapi, şi aşteaptă cu nerăbdare duelul dintre România şi Kosovo.

După ce şi-a făcut junioratul la Academia lui Hagi, fundaşul a trecut, apoi, şi pe la academia celor de la Schalke 04, Rot-Weiss Essen şi FC Kray, înainte să se întoarcă în România, în 2020.

După o experienţă la Dăeşti, la Zimbru Chişinău (Moldova) şi la Ocna Mureş, Robert Burcea a decis să-şi încerce norocul şi în prima ligă din Kosovo, la KF Llapi.

Jucătorul român anunţă că statul Kosovo va veni la Bucureşti pentru a obţine toate cele trei puncte, deoarece nu şi-au pierdut deloc încrederea într-o calificare la turneul final. În plus, atacantul lui Rapid, Albion Rrahmani, este aşteptat să debuteze în naţională, în aceste zile.

Din ce se aude şi se vorbeşte aici, vin să câştige, sută la sută! Totuşi, oricum ar fi, România este favorită la Bucureşti intr-o partidă cu Kosovo. Faptul că mulţi fotbalişti de la ei joacă în campionate puternice îi obligă pe ai noştri să ia meciul în serios.

Acum Kosovo îşi pune speranţele mai ales în Rrahmani, care va debuta la naţională fiind într-o formă excelentă pe care o traversează la Rapid.

Toată lumea vorbeşte aici despre Rrahmani, despre ceea ce face în România, ei sunt foarte încrezători în calităţile lui. Nu va fi uşor dar sper, din tot sufletul, ca România să câştige acest meci, altfel ar fi o ruşine pentru naţionala noastră!”, a declarat Robert Burcea, conform playsport.ro.

Robert Burcea a anumit şi fotbalistul despre care kosovarii cer cele mai multe informaţii, înaintea duelului direct.

Aici cei care urmăresc fotbalul se întreabă dacă a fost convocat Ianis Hagi, pentru că pel îl consideră un jucător periculos şi au frică, oarecum, de execuţiile lui.

Am avut plăcerea de a fi coleg cu Ianis la Academia Hagi unde eu am jucat timp de 4 ani, perioadă în care eram căpitanul echipei din generaţia 1999.

I-m cunoscut atunci pe toţi băieţii care joacă şi acum la naţională, pe Florinel Coman, pe Cristi Manea, pe Denis Drăguş. Cu Manea ţin şi acum legătura, am început fotbalul împreună la Metalul Constanţa, suntem prieteni buni”, a completat Robert Burcea.

Afla mai multe despre: robert burceakosovo 

viewscnt
Articole similare