Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sinner l-a învins pe Dimitrov şi a câştigat titlul la Miami. Italianul, victorie fără emoţii la turneul din Statele Unite

Sinner l-a învins pe Dimitrov şi a câştigat titlul la Miami. Italianul, victorie fără emoţii la turneul din Statele Unite

Tenis

Comentarii

Jannik Sinner (22 de ani) l-a învins pe Grigor Dimitrov (32 de ani) şi a câştigat titlul la Miami. Este al doilea său trofeu Masters 1000.

Sinner, campion la Miami Open

Jannik Sinner a câştigat duminică, 31 martie, turneul Miami Open, învingându-l în finală pe Grigor Dimitrov, scor 6-3, 6-1.

Pentru italian este al doilea titlu Masters 1000, după cel cucerit la Toronto în 2023.

Este deja al treilea său titlu în 2024, după ce a câştigat Australian Open şi turneul ATP 500 de la Rotterdam.

Jannik Sinner, locul 3 mondial, va urca luni pe poziţia a doua în ierarhie ATP.

Grigor Dimitrov a fost şi în finala de la Indian Wells, disputată la mijlocul lunii martie. Dar bulgarul a pierdut în faţa spaniolului Carlos Alcaraz, tot în două seturi, scor 1-6, 6-7.

Jannik Sinner, după ce a câştigat Grand Slam-ul de la Australian Open

”A fost o nebunie felul în care am fost susţinut aici, mă simt ca acasă. Aş vrea ca toţi să aibă părinţi ca ai mei, m-au lăsat să aleg ce îmi doresc să fac în viaţă şi nu au pus presiune pe mine.

Aş vrea ca toţi copiii să crească în acest fel. Gata, nu prea mai ştiu ce să spun, ne vedem anul viitor, voi fi aici", a declarat Sinner, la festivitatea de premiere.

Afla mai multe despre: tenisjannik sinnermiami opengrigor dimitrov 

viewscnt
Articole similare