Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia care spune TOTUL despre Dinamo. Rednic vrea un jucător, dar n-are 50 de mii de euro să-l cumpere!

Situaţia care spune TOTUL despre Dinamo. Rednic vrea un jucător, dar n-are 50 de mii de euro să-l cumpere!

Dinamo București

Comentarii

Faptul că Dinamo traversează o eră pe care suporterii ar vrea să o uite cât mai rapid se confirmă din ce în ce mai des.

Mircea Rednic a explicat vineri, într-o conferinţă de presă, că-şi doreşte să aducă la Dinamo un jucător pe care formaţia din Ştefan cel Mare l-a avut în curte.

Din păcate pentru el şi echipa sa, pentru a-l transfera pe Ion Gheorghe de la FC Voluntari, Dinamo ar trebui să scoată din vistieria clubului 50.000 de euro. O sumă pe care momentan, gruparea alb-roşie nu şi-o permite: ”Cum poţi să laşi un jucător care joacă meci de meci acolo şi o face bine? Acum noi trebuie să plătim 50.000 pentru un jucător pe care l-am avut în curte. Şi plătiţi? De unde să plătim. Crezi că banii cresc în pom, de unde să plătim? La noi lucrurile sunt clare. Eu am împrumutat clubul ca jucătorii să fie plătiţi la zi. Iar primele care le-am dat mi se pare corect să participăm toţi, să vadă că sunt alături de ei şi că am încredere în ei şi am să îi premiez de câte ori o să pot” a explicat Mircea Rednic astăzi.

Ion Gheorghe este un fotbalist crescut în curtea clubului Dinamo. Fotbalistul a debutat la prima echipă a lui Dinamo în partida derby cu FCSB când l-a înlocuit pe Steliano Filip în minutul 65.

Gheorghe a atras atentia mai multor antrenori de la Dinamo, printre care Ioan Andone, Vasile Miriuţă, dar şi Cosmin Contra, actualul selecţioner al României şi fost antrenor în Ştefan cel Mare.

Dinamo - FC Voluntari se joacă sâmbătă de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: mircea rednicion gheorghe 

viewscnt
Articole similare