Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia de la Ajax îl afectează şi la echipa naţională pe Răzvan Marin: "Nu trece printr-o perioadă bună". Îl lasă Contra pe bancă?

Situaţia de la Ajax îl afectează şi la echipa naţională pe Răzvan Marin: "Nu trece printr-o perioadă bună". Îl lasă Contra pe bancă? galerie foto
Comentarii

Răzvan Marin a fost adus în vară de Ajax Amsterdam cu mare fast, dar internaţionalul român a ajuns să fie rezervă la sfertfinalista din sezonul trecut al UEFA Champions League. Situaţia de la echipa de club îşi lasă amprenta şi la echipa naţională, în cazul lui Marin.

Răzvan Marin (23 de ani) a fost chemat la echipa naţională, ca de fiecare dată, dar Cosmin Contra a admis că se va gândi bine înainte de a îl titulariza pe mijlocaşul central, cel mai probabil în meciul cu Norvegia, cel mai dificil din "dubla" prin care va trece prima reprezentativă. Totodată, selecţionerul are încredere în fostul jucător de la Viitorul că îşi poate recupera locul de titular la Ajax. 

"Răzvan Marin trece printr-o perioadă mai puţin bună. Clar că a pierdut postul de titular, dar, cum am mai zis, asta se întâmplă la echipele mari. Concurenţa este foarte mare şi trebuie să dai randament foarte mare ca următorul meci să fii titular. Din păcate, el a pierdut acest tricou de titular şi se pare că cel care a intrat în locul lui are un randament mai bun. Îmbucurător este că, atunci când a avut din nou şansa să fie titular la Ajax, a făcut-o foarte bine. E clar că mental nu trece printr-o perioadă bună. Vom evalua în această săptămână şi vom vedea ce se va întâmpla", a declarat selecţionerul într-o conferinţă de presă. 

  • 13,5 milioane de euro este cota lui Răzvan Marin, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 17 selecţii şi un gol are mijlocaşul la prima reprezentativă 

10 meciuri a jucat, în total, Marin la Ajax Amsterdam, dar în ultima perioadă a stat doar pe banca de rezerve şi nu a fost introdus pe parcursul meciului. De asemenea, Marin nu a debutat până acum în grupele UEFA Champions League, el bifând minute doar în tururile preliminare. 12,5 milioane de euro a plătit Ajax pentru transferul românului de la Standard Liege. 

ADO DEN HAAG - AJAX AMSTERDAM 0-2

Sâmbătă Ajax s-a impus pe terenul celor de la Ado Den Haag cu scorul de 2-0, datorită golurilor marcate de Huntelaar şi Neres. "Lăncierii" sunt pe primul loc în Eredivisie, la egalitate cu PSV Eindhoven, dar cu un golaveraj mai bun. Răzvan Marin a fost rezervă pe toată durata meciului. 

STARUL MEXICAN CARE I-A "FURAT" POSTUL LUI MARIN 

Tot în vară, Ajax plătea 15 milioane de euro celor de la Club America pentru Edson Alvarez. La doar 21 de ani, Alvarez are deja 28 de selecţii în prima reprezentativă a Mexicului şi, chiar dacă este la bază fundaş central, evoluează pe postul lui Răzvan Marin la Ajax şi a făcut-o foarte bine până acum. 

Mexicanul a marcat în UEFA Champions League, în meciul cu Lille şi a devenit titular de bază în echipa antrenată de Erik ten Hag. 

Afla mai multe despre: razvan marinajax 

viewscnt
Articole similare