Experiențe împreună.
You are here:

Situaţia de la Dinamo sub lupa lui Cornel Dinu: "Este foarte greu să faci ceva cu astfel de fotbalişti!" Ce a spus despre şansele echipei de a se salva de la retrogradare

Situaţia de la Dinamo sub lupa lui Cornel Dinu: "Este foarte greu să faci ceva cu astfel de fotbalişti!" Ce a spus despre şansele echipei de a se salva de la retrogradare

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a vorbit în direct la Minutul 91 de pe Telekomsport despre şansele lui Dinamo de a se salva de la retrogradare după victoria cu Voluntari.

Echipa din Ştefan cel Mare a rezolvat meciul în ultimul sfert de oră. Dinamo a deschis scorul prin Bejan în minutul 74. Adam Nemec a închis tabela cu două minute înainte de final. 

După această victorie, echipa condusă de Duşan Uhrin Jr a acumulat 18 puncte, având cu 5 mai puţine decât FC Voluntari. Ilfovenii sunt pe locul 12, la două puncte de locul care o poate duce la baraj. 

Legenda dinamoviştilor susţine că nu se poate bucura după ultima victorie. De asemenea, el a condamnat transferurile lui Dinamo din ultimii ani şi a declarat că este greu să joci cu astfel de fotbalişti în echipă. 

"Dacă sunt fericit înseamnă că devin inconştient. Nu pot să fiu. Mă închin de la 3 ani singur, nu poate să îmi impună nimeni. Problema e ca situaţia este la fel. E bine că au reuşit să câştige. Dinamo, contrar istoriei ei, a fost o echipă ofensivă.

De data asta Dinamo are faze de atac, de abia în repriza a doua, când şi-a creat 3, 4 ocazii destul de importante şi reuşeşte să marcheze de două ori. Dar la Dinamo în două cuvinte: paguba imensă este declanşată acum 3 ani de zile, când sunt aduşi 12 jucători. 

Continuă când vin 15, 16 jucători. Şi continuă acum, când sunt aduşi 8 jucători de... Nu mai vreau să dau nume şi aşa mai departe. Este imposibil să ai o echipă competitivă, când în 3 ani aduci 50 de jucători."

Este foarte greu să faci ceva cu astfel de jucători

"Este imposibil să te aştepţi la o pasă de la Gol, de la Răuţă. Îţi dai seama că mă uit atent şi sufăr şi eu alături de miile de suporteri să scăpăm. Răuţă a dat un singur pas bun.

Este foarte greu să faci ceva cu astfel de jucători. Ca să nu mai spun că este înfiorător. Bine, eu sunt mai pretenţios aşa. Nu se poate Nemec să îl aduci acum 2 ani de zile, să aibă 17 mii de euro pe lună. Situaţia rămâne în continuare periculoasă.

Bine că au luat o gură de oxigen pe care nu au mai avut-o de pe 31 ianuarie. Dinamo a fost mereu o echipă de atac. La ora actuală este groaznic. Dinamo a marcat cele mai puţine goluri din istoria ei. Cred că are 15 goluri. Asta spune de la sine totul ca mentalitate", a declarat Cornel Dinu, în exclusivitate, pentru Telekomsport.  

viewscnt
Articole similare
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a...