Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia de la FC U Craiova după condamnarea lui Adrian Mititelu la închisoare. Detaliile oferite de fiul său VIDEO

Situaţia de la FC U Craiova după condamnarea lui Adrian Mititelu la închisoare. Detaliile oferite de fiul său VIDEO

Liga 2

Comentarii

Adrian Mititelu junior, fiul omului de afaceri care deţine FC U Craiova, a oferit o declaraţie, după ce oltenii au remizat, scor 0-0, cu Concordia Chiajna, în Liga 2.

Situaţia de la FC U Craiova: "Jucătorii se antrenează, financiar stăm foarte bine"

Fiul lui Adrian Mititelu a vorbit despre situaţia de la liderul Ligii 2, după condamnarea omului de afaceri la închisoare, şi a susţinut că cei din conducere cred în noul antrenor, Ovidiu Stângă:

"Faptul că tatăl meu a fost arestat nu a influenţat negativ în niciun fel echipa, pentru că treaba e normală la echipă, jucătorii se antrenează, financiar stăm foarte bine. Nu au ce probleme să fie. Avem mare încredere în Ovidiu Stângă şi echipa a arătat foarte bine. Nu am intrat în vestiar. Cu băieţii vorbesc mereu, la antrenamente, dar în vestiar e treaba antrenorului. Ovidiu Stângă se mulează pe proiectul nostru. Pe termen mediu-lung e cel mai potrivit pentru proiectul nostru. 

Ţinând cont că nu am jucat, e primul joc, iar acum am fost puşi să jucăm tot ultimii. Jocul va creşte de la joc la joc. 

E un moment emoţionant (n.r. - că FC U Craiova va juca meciurile pe Ion Oblemenco), aşteptat de mulţi ani. E un lucru normal să jucăm pe Ion Oblemenco, e normal, e stadion public. Sper să învingem Mioveniul şi să ne desprindem. Sper să se rezolve şi problema cu pandemia, am înţeles că din aprilie se va da drumul la o parte dintre suporteri să intre pe stadion", a declarat Adrian Mititelu junior.  

Adrian Mititelu, condamnat la cinci ani de închisoare

În noiembrie 2020, Mititelu a fost condamnat pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, în dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB. 

Recent, patronul echipei din Oltenia a primit cinci ani de închisoare pentru „săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată”. Conform legii, cele două condamnări se contopesc şi se execută cea mai mare, cea de cinci ani. 

De asemenea, Mititelu a fost lovit şi din punct de vedere financiar. Acesta are de plătit 18.24 milioane lei, aproximativ 3,7 milioane de euro.

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu juniorfc u craiova 

viewscnt
Articole similare