Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia delicată în care a ajuns Becali! Vedeta care-l forţează să bage adânc mâna în buzunar. Nu mai e cale de întoarcere

Situaţia delicată în care a ajuns Becali! Vedeta care-l forţează să bage adânc mâna în buzunar. Nu mai e cale de întoarcere

Superliga

Comentarii

Raul Rusescu s-a declarat nemulţumit de faptul că a fost folosit foarte rar şi sunt şanse mari să se despartă în iarnă de FCSB. La rândul său, Gigi Becali l-a criticat pe atacantul de 30 de ani, dar l-ar putea costa foarte scump rezilierea, în condiţiile în care Rusescu are un salariu lunar de 25.000 de euro.

În contextul rezultatelor slabe din ultima perioadă, Gigi Becali s-a declarat foarte nemulţumit că plăteşte salarii foarte mari, dar echipa este la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj. Se anunţă astfel în iarnă o nouă campanie de ”curăţenie”, când vor pleca mai mulţi jucători. Printre ei ar putea fi şi Raul Rusescu, cel care are unul dintre cele mai mari salarii din lot, 25.000 de euro pe lună, dar care a prins doar 414 minute în acest sezon din Liga 1.

De altfel, atacantul de 30 de ani spune că se aştepta să joace mult mai mult în momentul în care a decis să revină la FCSB: ”Mă aşteptam să joc mai mult, îmi doream să joc mai mult şi nu numai în perioada când Gnohere a fost suspendat. Nu cred că are rost să vorbim. Mai am contract un an şi jumătate. Am venit aici să ajut echipa şi asta o să fac. Eu nu ştiu nimic şi nu am ce să comentez despre subiectul ăsta”, a spus Rusescu pentru Telekom Sport.

Cel mai probabil, cele două părţi vor începe negocierile pentru rezilierea contractului, caz în care Gigi Becali va fi nevoit să scoată alţi bani din buzunar. Rusescu mai are încă un an şi jumătate de contract cu FCSB, ceea ce înseamnă că, dacă îşi va respecta angajamentul, trebuie să încaseze un salariu total de 450.000 de euro, pentru toată această perioadă. Ceea ce înseamnă că va negocia dur în iarnă.

Afla mai multe despre: gigi becaliraul rusesculiga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare