Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia delicată în care a ajuns Cristi Manea, deşi a strălucit la EURO 2019. Unde a fost văzut ultima oară: ”Nu ştiu ce a făcut el pe acolo”

Situaţia delicată în care a ajuns Cristi Manea, deşi a strălucit la EURO 2019. Unde a fost văzut ultima oară: ”Nu ştiu ce a făcut el pe acolo”

Stranieri

Comentarii

Cristi Manea este în continuare în căutarea unei echipe dintr-un campionat serios, dar şansele unui transfer scad de la o zi la alta. Dan Petrescu a dezvăluit că l-a văzut ultima oară la festivalul Untold.

Cristi Manea a avut evoluţii foarte bune la CFR Cluj, în sezonul trecut, dar împrumutul i-a expirat şi a revenit în vară la Apollon Limassol, echipă de care a aparţine. Fundaşul dreapta în vârstă de 22 de ani spera să prinsă însă un transfer într-un campionat mai puternic, mai ales după jocurile foarte bune pe care le-a făcut şi la Campionatul European de Tineret, unde a ajuns până în semifinale cu România U21.

Principalul obstacol în calea transferului a fost până acum suma cerută de Apollon Limassol: în jur de patru milioane de euro. Şansele unei mutări într-un campionat puternic scad de la o zi la alta, pe măsură ce ferestrele de transferuri încep să se închidă.

În plus, nici cu pregătirea fizică pare că nu stă foarte bine. Cristi Manea şi-a luat vacanţă după EURO 2019 şi n-a mers în cantonament cu Apollon, în speranţa că va prinde un transfer. Întrebat despre şansele care există pentru o revenire la CFR Cluj, Dan Petrescu spune că nu mai are prea multe informaţii despre Manea, dar că ştie că ultima oară a fost văzut la festivalul Untold - care a avut loc week-end-ul trecut:



”(Despre Cristi Manea ce mai ştiţi?) Am auzit că a fost la Untold. Pe cuvânt, aşa am auzit. Am citit în ziar că a fost la Untold şi nu ştiu ce a făcut el pe acolo. Şi m-a sunat când am eliminat-o pe Astana, să mă felicite”, a dezvăluit Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cristi manea 

viewscnt
Articole similare