Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia dezastruoasă în care a ajuns Adi Popa. Ce se întâmplă cu mijlocaşul lui Reading

Situaţia dezastruoasă în care a ajuns Adi Popa. Ce se întâmplă cu mijlocaşul lui Reading

Stranieri

Comentarii

Adi Popa a rămas la Reading, dar situaţia lui nu este deloc fericită. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a jucat doar 5 minute în acest sezon din Championship, campionat din care s-au scurs şase etape.

Mijlocaşul de 30 de ani a încercat să-şi găsească un alt angajament în vară, după ce i-a expirat împrumutul la Al Taawon. S-a antrenat pentru o perioadă cu FCSB şi chiar se punea problema unui transfer, dar până la urmă a rămas la Reading. N-a fost cea mai bună decizie. Jurnaliştii englezii îi dădeau ceva şanse să prindă mai multe minute, însă Adi Popa este în continuare ţinut departe de primul ”11”.

În acest sezon, în primele şase etape, Adi Popa a fost o singură dată păstrat în lot, cu Bolton, pe 18 august, meci pierdut de Reading cu 1-0. Popa a intrat atunci pe final şi a jucat doar 5 minute. Este singura lui apariţie la seniorii lui Reading şi de atunci n-a mai prins nici măcar lotul de ”18”.

Nici la echipa sub 23 de ani a lui Reading n-a avut mai mult succes. Aici, Adi Popa are o singură apariţie, pe 25 august, într-o victorie cu 4-1 în faţa lui Sunderland U23, când a jucat 61 de minute.

Afla mai multe despre: adi popareadingfcsb 

viewscnt
Articole similare