Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia dezastruoasă în care a ajuns Raul Rusescu după ce a plecat de la FCSB. Ce se întâmplă acum cu fostul atacant al lui FC Sevilla

Situaţia dezastruoasă în care a ajuns Raul Rusescu după ce a plecat de la FCSB. Ce se întâmplă acum cu fostul atacant al lui FC Sevilla

Stranieri

Comentarii

Plecat în vară de la FCSB, Raul Rusescu a ajuns să se bată la retrogradare în liga secundă a Turciei, la Giresunspor, unde-l are coleg pe Cristi Tănase.

Fostul golgheter al Ligii 1 s-a despărţit în vară de FCSB, după un sezon în care a prins puţine minute. A revenit în Turcia, însă în liga secundă, unde a semnat cu Giresunspor. Rusescu se aştepta la începutul sezonului să se bată pentru primele locuri, dar situaţia este alta.

După primele 10 etape, Giresunspor ocupă doar locul 15, din 18 echipe, la doar un punct distanţă de prima poziţie care retrogradează. A strâns până acum doar 9 puncte, cu 11 mai puţine decât liderul Hatayspor.

Raul Rusescu a avut până acum 9 apariţii şi, deşi este atacant, a marcat un singur gol. Tot un gol a marcat şi Cristi Tănase, dar în 7 meciuri.



Cota lui Raul Rusescu se duce în continuare în jos şi transfermarkt.com îl evaluează acum la 400.000 de euro. Apogeul din acest punct de vedere l-a atins în vara lui 2013, când era cotat la 4,6 milioane de euro, la capătul unui sezon excelent, în care a ieşit golgheter şi a prins un transfer la FC Sevilla.

Afla mai multe despre: raul rusescu 

viewscnt
Articole similare