Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia din „Ştefan cel Mare” nu îl sperie. Un jucător cu experienţă şi meciuri la naţională: „Eu m-aş duce la Dinamo!”

Situaţia din „Ştefan cel Mare” nu îl sperie. Un jucător cu experienţă şi meciuri la naţională: „Eu m-aş duce la Dinamo!”

Superliga

Comentarii

George Florescu (36 de ani), jucător cu experienţă în Liga I, a mărturisit că nu îl sperie situaţia financiară de la Dinamo şi că ar accepta să îmbrace tricoul „câinilor”, în ciuda problemelor din „Ştefan cel Mare”.

Eu m-aş duce la Dinamo, pentru că e total diferit să joci pentru un club cu istoria lui Dinamo faţă de un club care vine prima dată în prima ligă. Imaginea ta, ca fotbalist, creşte când joci pentru un brand ca Dinamo”, a declarat George Florescu, pentru Look Sport.

În prezent, George Florescu (36 de ani) se află liber de contract, după ce, la începutul acestui an, s-a despărţit de Universitatea Cluj. George Florescu a adunat 11 selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat un gol.

Miercuri, câţiva jucători dinamovişti au avut un motiv în plus de bucurie. DDB a virat bani către conturile personale ale jucătorilor: „Da, cei din DDB mi-au spus că s-au livrat bani către cei cu care s-au semnat acorduri. Se liniştesc lucrurile. Sper să se ajungă la un acord şi cu ceilalţi jucători, ca să primească şi ei. Dacă DDB nu se implica, era greu să mai avem jucători acum. Nu mai ştiu nimic despre Cortacero, doar despre declaraţiile lui am mai auzit. Cred că ar trebui să vorbim mai mult despre cei care sunt acum la Dinamo”, a declarat Ionel Ganea, antrenorul lui Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare