Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia disperată în care a ajuns SSC Farul după ce i s-a interzis să mai joace în Constanţa: ”Facem recuperarea în mare”

Situaţia disperată în care a ajuns SSC Farul după ce i s-a interzis să mai joace în Constanţa: ”Facem recuperarea în mare”

Liga 2

Comentarii

SSC Farul nu mai are voie să joace pe stadionul municipal din Constanţa, iar Ion Barbu - antrenorul echipei - susţine că situaţie este disperată.

SSC Farul, echipa suporterilor, nu mai are voie să joace pe stadionul central după ce contractul de închiriere a expirat. Conducerea clubului acuză că totul a pornit de la o directivă dată de PSD Constanţa, prin care SSC Farul să nu fie acceptată pe niciun stadion din judeţ. Scopul final ar fi ca echipa să se desfiinţeze pentru a face loc noului club înfiinţat de Cipria Marica - cel care deţine marca - şi care va începe din Liga a 4-a.

În acest context, situaţia la SSC Farul s-a complicat foarte mult: ”Nu cade bine nimănui care iubeşte această echipă... O echipă, într-un oraş atat de mare, să nu poţi să găseşti soluţii să jucăm acasă, în Constanţa... Mi se pare penibil şi nu cred că nu se poate găsi o formalitate să joci meciurile de acasa pe acest stadion. Dacem antrenamente pe stadionul Farul... duş la rugby... recuperare în mare. Sunt mici probleme peste care încercăm să trecem”, a spus Ion Barbu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ssc farulliga 2ion barbu 

viewscnt
Articole similare