Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia disperată în care a ajuns Szukala după ce a negociat cu FCSB. Aleargă după bani, iar presa poloneză anunţă BOMBA

Situaţia disperată în care a ajuns Szukala după ce a negociat cu FCSB. Aleargă după bani, iar presa poloneză anunţă BOMBA

FCSB

Comentarii

Lukasz Szukala e de nerecunoscut. Fundaşul central care a evoluat în Liga Campionilor şi care a câştigat tot ce se putea în România alături de FCSB merge din rău în mai rău.

Legitimat la Ankaragucu, din toamna anului 2017, Lukasz Szukala a avut parte de un sezon de coşmar. A prins doar două minute pentru clubul turc, iar acum traversează clipe teribile. Neplătit în ultima parte a anului trecut, fundaşul de 34 de ani şi-a reziliat contractul cu Ankaragucu şi a rămas liber de contract. Presa din Polonia notează că Szukala va merge la FIFA pentru a depune memoriu împotriva oficialilor turci şi pentru a-şi recupera banii.

În plus, jurnaliştii polonezi mai scriu că fundaşul îşi negociază revenirea în Liga I. În cazul în care această mutare nu se va concretiza, cel mai probabil, Szukala evolua în prima ligă a Poloniei.

  • 50 de mii de euro este cota lui Szukala, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Când a început declinul lui Szukala

Totul a început în iarna anului 2015. Szukala era titular în naţionala Poloniei, însă a plecat la Al Ittihad, în Arabia Saudită, şi a ratat prezenţa la EURO 2016. A stat doar şase luni în Golf, apoi, în vara lui 2015, a semnat cu Osmanlispor. N-a confirmat, a început să prindă tot mai rar primul 11, iar în toamna lui 2017 a plecat la Ankaragucu, în liga secundă din Turcia.

Înainte de a ajunge la Ankaragucu, Szukala a negociat cu oficialii celor de la FCSB, însă transferul a picat după ce Mihai Stoica şi Nicolae Dică s-au opus venirii fundaşului polonez: "Îl vreau pe Szukala, da, dar doar eu îl doresc. MM Stoica şi Dică se duc în Portugalia pentru alt fundaş central. Dacă vor fi vehemenţi şi îl refuză pe Szukala, atunci nu-l mai aduc, dar dacă ei nu rezolvă mai repede, voi face eu transferul", declara Becali în 2017. Până la urmă, FCSB l-a adus pe Arthur Jorge, iar Szukala a semnat cu Ankaragucu.

Afla mai multe despre: szukalafcsbromanialiga campionilor 

viewscnt
Articole similare