Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia groaznică pe care o traversează un fotbalist de la Real Madrid. El ar urma să fie vândut în vară de Los Blancos

Situaţia groaznică pe care o traversează un fotbalist de la Real Madrid. El ar urma să fie vândut în vară de Los Blancos

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul MARCA a evidenţiat în ediţia sa tipărită de vineri situaţia grea pe care o traversează Alvaro Odriozola de la Real Madrid.

Considerat unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti din fotbalul iberic, fundaşul dreapta nu a mai jucat nici măcar un minut pentru Real Madrid de la partida cu Mallorca, atunci când a fost eliminat.

Interesant este că de atunci, Odriozola nu a prins nici măcar lotul de jucători convocaţi de antrenorul Zinedine Zidane, semn că francezul nu a uitat momentul care a dus la prima înfrângere a sezonului pentru madrileni.

Sezonul trecut, Odriozola a jucat în 22 de meciuri, iar spaniolii scriu că din sezonul viitor, fotbalistul nu va mai evolau pentru Real Madrid. Cel mai probabil, Real Madrid îl va aduce înapoi de la Borussia Dortmund pe Achraf Hakimi, jucător care se află încă sub contract cu gruparea merengue. Marocanul a devenit o piesă fundamentală în angrenajul Borussiei şi va reveni la finalul stagiunii actuale, când îi şi expiră împrumutul pe Signal Iduna Park. Sosirea sa înseamnă sfârşitul aventurii lui Odriozola la Real Madrid.

Real s-a luptat cu FC Barcelona pentru semnătura lui Odriozola. Este al doilea jucător pe care madrilenii l-au furat de sub nasul rivalilor, care nu convinge pe Bernabeu. La fel ca Alvaro, Dani Ceballos va fi cel mai probabil vândut vara viitoare. 

Afla mai multe despre: alvaro odriozola 

viewscnt
Articole similare