Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia incredibilă în care a ajuns Bouchard! "ZERO dolari de la Nike!" Detalii oferite de New York Times

Situaţia incredibilă în care a ajuns Bouchard! "ZERO dolari de la Nike!" Detalii oferite de New York Timesgalerie foto

Tenis

Comentarii

Finalistă la Wimbledon în 2014, Eugenie Bouchard a ajuns, la nici patru ani distanţă, într-un punct de minim al carierei, care o afectează din plin şi din punct de vedere financiar.

Chiar dacă sportiva din Canada reuşeşte să atragă contracte importante de publicitate în special graţie notorietăţii de care are parte, tenisul nu îi mai aduce aproape deloc satisfacţii, nici prin prisma performanţelor de pe teren, nici în ceea ce priveşte veniturile.

Ajunsă pe locul 115 WTA după ce în octombrie 2014 urca până pe locul 5 în ierarhia mondială, Bouchard a pierdut din primul tur la Indian Wells şi e acum în punctul în care mai poate accesa tabloul principal al turneelor de top doar prin amabilitatea organizatorilor, care îi pot oferi wild-card-uri.

ZERO dolari de la Nike de la 1 martie 2018!


New York Times scrie despre situaţia în care a ajuns Bouchard, iar americanii dezvăluie detalii din contractul ei cu sponsorul Nike, care o susţine începând din acest an şi pe Simona Halep (1 WTA).



Pentru că înţelegerea e bazată strict pe performanţă şi clasamentul WTA, brandul american de echipament sportiv nu îi va mai plăti niciun dolar, începând cu luna martie a acestui an. Situaţia se poate îmbunătăţi doar dacă Bouchard va începe să câştige meciuri şi să urce în clasament, însă performanţele recente ace acesteia nu sunt deloc încurajatoare.

În plus, americanii anunţă că Bouchard a rămas şi fără o înţelegere în privinţa rachetelor folosite în circuit, după ce contractul cu Babolat a expirat la finalul anului trecut şi nu a mai fost reînnoit.

Mai mult, Bouchard şi-a stricat şi relaţia cu agentul ei, John Tobias, după ce a acceptat să promoveze două produse fără ca acesta să ştie. Drept urmare, Tobias nu o va mai reprezenta pe jucătoarea din Canada, informaţie confirmată de ambele părţi.

În aceste condiţii, Bouchard se bazează în special pe veniturile realizate prin intermediul reţelelor de socializare sau în urma unor pictoriale precum cel realizat recent pentru Sports Illustrated.

GALERIE FOTO | Vezi aici mai multe imagini cu Bouchard, una din cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bouchardhalepnikecontractbani bouchard 

viewscnt
Articole similare