Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia incredibilă în care a ajuns Ronaldinho. Fostul campion mondial mai are doar şase euro în conturi

Situaţia incredibilă în care a ajuns Ronaldinho. Fostul campion mondial mai are doar şase euro în conturi
Comentarii

Un judecător din Brazilia a ordonat confiscarea paşaportului fostului mare fotbalist Ronaldinho, din cauza unor datorii de două milioane de euro, anunţă Marca.

Potrivit sursei amintite, autorităţile au mai găsit mai puţin de şase euro în conturile brazilianului. Această decizie vine după ce Ronaldinho şi fratele său au fost amendaţi pentru construcţii ilegale într-o zonă protejată, iar ipotecarea proprietăţii lor nu a fost de ajuns pentru achitarea datoriilor.

Totuşi, stilul de viaţă al brazilianului nu corespunde cifrelor din conturile sale. În ultimele două săptămâni, fostul mijlocaş al Barcelonei a călătorit în China şi în Japonia, din motive publicitare. De altfel, în ultima vreme, Ronaldinho a fost în diferite ţări din Europa şi Africa, în aceleaşi scopuri.

În plus, pe 17 noiembrie, Ronaldinho va participa la "Game of Champions", un meci între legende care va avea loc la Frankfurt.

Conform presei internaţionale, Ronaldinho are o avere cuprinsă între 90 şi 115 milioane de euro.

Ronaldinho, în vârstă de 38 de ani, câştigător al Balonului de aur în 2005, a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015, dar s-a retras oficial în ianuarie 2018. Fost fotbalist la echipe ca PSG, FC Barcelona şi AC Milan, el a cucerit Cupa Mondială cu naţionala Braziliei, în 2002.

Afla mai multe despre: ronaldinhoeuromarca 

viewscnt
Articole similare