Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia incredibilă în care a ajuns Sulley Muniru, la trei ani după ce FCSB îl cumpăra de la CFR. Anunţul făcut astăzi

Situaţia incredibilă în care a ajuns Sulley Muniru, la trei ani după ce FCSB îl cumpăra de la CFR. Anunţul făcut astăzi

Campionate

Comentarii

Sulley Muniru a fost dat afară şi de la Tondela, club cu care semnase vara trecută. Portughezii au cerut rezilierea contractului şi fostul mijlocaş al FCSB-ului a fost de acord.

Muniru nu se regăseşte după ce a plecat de la FCSB, în vara lui 2017. Mijlocaşul de 25 de ani a semnat  pe doi ani cu Tondela în vara anului trecut, după ce a susţinut probe de joc la mai multe echipe. Însă nici în Portugalia nu a reuşit să se impună. Muniru a jucat doar 4 meciuri pentru Tondela, timp în care a oferit un assist.

Conducerea clubului din prima ligă portugheză a considerat însă că Muniru nu atinge aşteptările, astfel că i-au propus rezilierea contractului, deşi înţelegerea expira în vara lui 2019. Muniru a fost de acord şi acum este din nou liber de contract:

”Tondela anunţă că a ajuns la un acord cu jucătorii Nick Ansell şi Sulley Muniru pentru rezilierea contractelor care-i lega de acest club până în iunie 2019 [...] Tondela le mulţumeşte celor doi sportivi pentru profesionalismul arătat în tricoul nostru şi le dorim mult succes pe plan personal şi profesional”, este comunicatul emis de oficialii lui Tondela.

Sulley Muniru este fratele mai mic al celebrului Sulley Muntari. A ajuns în România în vara lui 2013, când a semnat cu CFR Cluj. În iulie 2015 a fost transferat de FCSB, în schimbul a 500.000 de euro, dar contractul i-a fost reziliat doi ani mai târziu, după ce s-a luat la bătaie cu Florin Tănase.

Afla mai multe despre: sulley munirutondelaportugaliafcsb 

viewscnt
Articole similare