Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia incredibilă în care a ajuns U Craiova. Oltenii se tem că pot rata calificarea în play-off: "E greu, ne pare rău de suporteri"

Situaţia incredibilă în care a ajuns U Craiova. Oltenii se tem că pot rata calificarea în play-off: "E greu, ne pare rău de suporteri"
Comentarii

U Craiova a pierdut şi meciul cu FCSB şi a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga I. În urma acestui parcurs, oltenii au doar trei puncte peste ocupanta locului 8, UTA, iar în urma lor se mai află alte patru echipe cu planuri pentru calificarea în play-off, Farul, FC Argeş, FC Botoşani şi Rapid.

"Un meci ciudat pentru noi era, clar că aveam nevoie de victorie. După ce am dat gol, am crezut că meciul e câştigat, dar am luat două goluri pe greşeli perosonale.

Dacă meciul se juca doar o repriză, puteam să-l câştigăm, dar meciul se joacă două rerpize şi, din păcate, am pierdut. Noi am fost cu ocaziile, ei au dat un gol la ultima fază. E dureroasă înfrângerea, pierzi în ultimul minut, cred că am avut şi un penalty din ce zic colegii, Bancu a fost faultat şi a făcut entorsă.

Nu ne pierdem speranţa la titlu, dar e greu, trebuie sa ne calificăm în play-off, sperăm să reuşim. 5-6 echipe se bat pe 4 locuri de play-off. Ne aşteptam la altceva, ne bucurăm ca au fost suporteri si ne pare rău că nu am putut să le facem cadou o victorie.

Numai ei ne pot ajuta si la greu, împreună putem trece peste perioada asta nasoală. E o perioadă grea, dar tot noi le-am dat suporterilor speranţe şi tot noi trebuie să ne ridicăm" , a declarat Bogdan Vătăjelu.

U Craiova - FCSB 2-3

FCSB a învins-o, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), pe Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0 şi roş-albaştrii au marcat golul victoriei în minutul 90+1.

Golurile au fost înscrise de Andrei Ivan ’13 (penalty) şi de Cîmpanu ‘56 pentru craioveni, respectiv Dumiter ’17, Şut ’39 şi Cordea ‘90+1 pentru FCSB.

La partidă au asistat câteva mii de spectatori. Iniţial, ei ar fi trebuit să părăsească stadionul la ora 21.00, însă autorităţile au anunţat că suporterii pot asista la tot meciul, astfel că au rămas în tribune până la final.

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, M. Constantin, Screciu, Bancu (Căpăţînă ‘84) – Ivanov (Vînă ’46), Nistor, Baiaram (Cîmpanu ’46) – Ivan – Koljic, Markovic (Houri ’46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
  • FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru (Stoica ’64), Şut (Ov. Popescu ‘82), Fl. Tănase – V. Gheorghe (Cordea ’46), Dumiter (Budescu ’64), Oct. Popescu (Oaidă ’70). Antrenor: Anton Petrea

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare