Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia inedită în care se află Alexandru Chipciu. Ce s-a întâmplat cu contractul mijlocaşului CFR-ului

Situaţia inedită în care se află Alexandru Chipciu. Ce s-a întâmplat cu contractul mijlocaşului CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

Ioan Becali susţine că Alexandru Chipciu nu şi-a încheiat aventura la CFR Cluj.

UPDATE |  "Dacă ar fi reziliat, aş fi ştiut şi eu. E doar o chestie foarte simplă cu vechiul contract. Nefiind pe listă, nu putea fi trecut pe listă. A terminat vechiul contract şi a semnat pe restul de contract pe care îl mai avea cu restanţe şi cu ce mai are de primit ca să poată să fie trecut pe listă. Atât şi nimic mai mult.

Când se întrerupe un contract, se depune altul, e normal, ei cred că e un alt contract, dar practic e tot contractul lui, doar făcut pentru a fi trecut pe listă. Era eliminat de pe listă şi acum e din nou pe listă”, a spus Ioan Becali pentru prosport.ro.


“Încetare raporturi contractuale. Admite cererea formulată de reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părţilor începând cu data de 08.09.2021. Definitivă. Pronunţată azi, 08.09.2021, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”, este decizia CNSL.

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor a constatat şi încetarea raporturilor contractuale dintre CFR Cluj şi Iasmin Latovlevici şi CFR Cluj şi Alexandru Ioniţă.

Venit la CFR Cluj în ianuarie 2020, Alexandru Chipciu a reuşit 3 goluri şi 5 pase decisive în cele 58 de meciuri jucate pentru campioana României.

Afla mai multe despre: chipciucfr cluj 

viewscnt
Articole similare