Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia ironică în care se află Rădoi după ce a anunţat că va pleca de la naţională: ”Până acum era incapabil, acum e cel mai bun” | EXCLUSIV

Situaţia ironică în care se află Rădoi după ce a anunţat că va pleca de la naţională: ”Până acum era incapabil, acum e cel mai bun” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat că doreşte să părăsească echipa naţională, odată cu expirarea contractului său, în luna noiembrie.

Mirel Rădoi a anunţat, în urma meciului cu Armenia, că intenţionează să părăsească echipa naţională, odată ce îi expiră contractul. Înţelegerea selecţionerului va expira după ultimele două meciuri din grupa de preliminarii la Campionatul Mondial, astfel că dacă ajungem la baraj, un alt antrenor va fi pe bancă.

”Tricolorii” au nevoie de victorii în faţa Islandei şi Liechtensteinului pentru a îşi asigura poziţia secundă, partide în care ”tricolorii” sunt favoriţi. Dacă Rădoi va reuşi să obţină locul de baraj, va bifa deja performanţe mai importante decât ultimii doi selecţioneri.

După ce şi-a anunţat intenţia de a părăsi echipa naţională, Rădoi a fost chemat la negocieri de FRF. Aceste fusese criticat în ultimele luni pentru rezultatele slabe ale naţionalei, dar acum că a anunţat că pleacă, Federaţia nu ştie cum să ţină mai bine de el, a remarcat Basarab Panduru.

Situaţia ironică în care se află Rădoi după ce a anunţat că va pleca de la naţională

Fostul internaţional român s-a amuzat pe seama situaţiei, cu Rădoi fiind dorit în continuare la naţională, deşi, în urma celor patru înfrângeri consecutive între lunile martie şi iunie, se vorbea intens despre plecarea sa. Mai mult, ar putea fi prea târziu oricum ca FRF să mai reuşească să îl facă pe selecţioner să se răzgândească.

Nici rezultatele până la urmă nu au fost în favoarea lui până luna trecută. Dacă tragem linie, până luna trecută este o singură victorie importantă, cea cu Austria. Nu văd până luna trecută ceva deosebit. Îi propui acum să prelungească, dar luna trecută nu i-ai propus.

Până atunci nu ai avut încredere în el, doar ultimele meciuri, de luna trecută şi de acum te-au făcut să ai din nou încredere în el. Deci el s-a schimbat total, nu? Într-o lună e alt Mirel Rădoi, nu? Până acum era incapabil să facă ceva, după care într-o lună e cel mai bun”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniamirel rădoibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare