Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia jenantă în care a fost pus Gică Popescu la Şcoala de Antrenori. Dragomir: ”Este de râsul lumii”

Situaţia jenantă în care a fost pus Gică Popescu la Şcoala de Antrenori. Dragomir: ”Este de râsul lumii”

FRF

Comentarii

Tipurile de examene care se dau la Şcoala de Antrenori a FRF stârnesc în continuare discuţii, după ce Ilie Poenaru - cel care a reuşit surpriza şi a promovat cu Academica Clinceni - a picat testul pentru Licenţa Pro. A fost astfel readus în discuţie cazul lui Gică Popescu, cel care anul trecut a încercat să-şi ia Licenţa A, dar s-a răzgândit după ce n-a fost mulţumit de unul dintre teste.

Ilie Poenaru a picat testul pentru Licenţa Pro după ce Valentin Sinescu i-a transmis că ”nu există pasă filtrantă dincolo de 16-18 metri!” Antrenorul Academicii Clinceni a fost bulversat de ceea ce auzit: ”Messi dă pasă filtrantă şi de la 11 metri, iar la Şcoala de antrenori a FRF se interzice acest lucru, chiar nu-ţi dă Licenţa Pro. Deci, dacă faci ce face Barcelona, nu primeşti Licenţa”, a comentat Poenaru pentru gsp.ro.

Tipul de examene pe care viitorii antrenori trebuie să le treacă a reaprins discuţia despre cei care decid cine ia şi cine nu ia licenţa. De exemplu, anul trecut, Gică Popescu a încercat să-şi ia Licenţa A. S-a enervat însă şi a renunţat după ce unul dintre examenele pe care trebuia să le treacă era să înscrie de la 35 de metri.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, este de părere că Şcoala de Antrenori are nevoie de o reformă profundă: ”Ce se întâmplă la şcoală e de râsul lumii. Să îl pui pe Gică Popescu să dea de la jumătatea terenului gol cu poarta goală, când el a fost căpitanul Barcelonei şi al echipei naţionale. Este un râs total”, a comentat Dumitru Dragomir la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirgica popescu 

viewscnt
Articole similare