Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia lui Cristi Manea, tot mai delicată. Vintilă: ”Nu are ritm pentru 90 de minute”. Antrenorul FCSB-ului propune un alt fundaş dreapta la naţională: ”Să-l ia pe el, că joacă”

Situaţia lui Cristi Manea, tot mai delicată. Vintilă: ”Nu are ritm pentru 90 de minute”. Antrenorul FCSB-ului propune un alt fundaş dreapta la naţională: ”Să-l ia pe el, că joacă”

Superliga

Comentarii

Bogdan Vintilă a încercat să lămurească situaţia în care se află Cristi Manea, jucător care a venit cu mari speranţe la FCSB, dar care are apariţii rare.

Cristi Manea a fost împrumutat în vară de FCSB de la Apollon Limassol şi au apărut atunci zvonuri că fundaşul de 22 de ani ar fi refuzat să revină la CFR Cluj, din cauza comportamentului lui Dan Petrescu. A fost însă o alegere care până acum nu pare să-i aducă prea multă fericire.

Cristi Manea a prins foarte puţine minute la FCSB şi s-a declarat nemulţumit de această situaţie. Întrebat despre Cristi Manea, Bogdan Vintilă spune că fundaşul de 22 de ani nu are ritmul necesar pentru a face faţă 90 de minute:

”Nu am spus că Manea nu este 100%. Nu are ritm pentru 90 de minute, e diferit. Vorbim de ritm. (Ce trebuie să facă?) Să se antreneze. Nu mă interesează salariul jucătorului. Pentru mine, că ai 1 leu sau ai 100, trebuie să dai randamentul maxim.

Eu nu mă gândesc la aspectul echipei naţionale, pentru că eu îmi văd de treaba mea. Dacă se poate să ia vreun jucător de la noi, poate să îl ia pe Creţu fundaş dreapta, dacă are nevoie. (Creţu este mai bun decât Manea?) Nu e vorba că este mai bun, care e mai bun sau nu, ci care joacă. Una e să te antrenezi şi alta e să joci, e diferenţă”,
a declarat Bogadn Vintilă.

Afla mai multe despre: cristi maneabogdan vintila 

viewscnt
Articole similare