Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia lui Dinamo, lămurită de Marius Nicolae: "Analizăm intrarea în insolvenţă". Ce se întâmplă cu jucătorii care nu s-au prezentat la reunire

Situaţia lui Dinamo, lămurită de Marius Nicolae: "Analizăm intrarea în insolvenţă". Ce se întâmplă cu jucătorii care nu s-au prezentat la reunire

Dinamo București

Comentarii

Constantin Nica a fost singura noutate din lotul lui Dinamo la reunire. "Roş-albii" s-au înţeles cu el înainte să primească interzis la transferuri. Fabbrini e momentan de negăsit, iar Janusz Gol vrea să plece de la echipă şi îşi cere drepturile 220 de mii de euro.

"De la zi la zi încercăm să rezolvăm cu interdicţia de a legitima jucători noi. E o sumă destul de mare, aşteptăm decizia de suspendare a acestei hotărâri. Să sperăm că vom reuşi să plombăm ce putem. Janusz Gol şi-a prezentat oficial decizia de a nu mai continua, iar Fabbrini urmează să vină, suntem şi în discuţii cu 4-5 jucători.

La fel ca-n anii trecuţi, la Dinamo ne vom aştepta la transferuri inclusiv după ce va începe sezonul. În acest program DDB, care adună foarte mulţi bani în continuare, sunt oameni de afaceri care nu vor să iasă în faţă, dar care ajută zilnic clubul. Poate vom reuşi şi ceva vânzări de jucători.

Se analizează şi intrarea în insolvenţă. Se analizează foarte intens, pentru că vorbim de viitorul lui Dinamo, iar o intrare în insolvenţă te-ar ajuta să reeşalonezi datoriile şi să construieşti mai bine decât în ultimii ani.

Domnul Negoiţă vrea să facă modificări la afacerea pe care o are la Rin, aşa că va trebui să ne mutăm birourile. Sunt discuţii cu 2-3 potenţiale locaţii, iar în 2-3 luni probabil că Dinamo va avea o nouă casă" , a spus directorul sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare