Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia lui Gabi Tamaş, mai gravă decât s-a prezentat: "Clubul nu îl va ierta. Bine că nu a făcut vreo victimă"

Situaţia lui Gabi Tamaş, mai gravă decât s-a prezentat: "Clubul nu îl va ierta. Bine că nu a făcut vreo victimă"

Stranieri

Comentarii

Gabriel Tamaş este în continuare arestat în Israel după ce a fost oprit de poliţie conducând în stare de ebrietate, în noaptea de luni spre marţi, dar situaţia fotbalistului este mai gravă decât s-a prezentat, iar clubul la care este legitimat, Hapoel Haifa, ar putea să îi rezilieze contractul după ce Tamaş va fi eliberat.

"În primul rând, bine că nu a făcut vreo victimă, ceva. Să conduci beat, asta îi mai trebuia. Şi în al doilea rând, sunt convins că clubul nu îl va ierta, va fi greu să mai mai ţină. Presiunea va fi prea mare. Sperăm să vină sănătos acasă şi să găsească altă echipă, altceva ce pot să zic. Sper să fie bine", a declarat Dan Petrescu despre fotbalistul cu 67 de selecţii în naţionala României. 
Din punctul de vedere al lui Dan Petrescu, poate fi acceptat ca un jucător să o mai comite, dar în niciun caz cum a făcut-o Tamaş, care nu este la prima abatere de acest gen: "Normal că fiecare antrenor are jucători care o mai comit, dar nu chiar aşa grav. este un lucru grav ce s-a întâmplat".
Jucătorul de 35 de ani va sta în arest până duminică, chiar dacă s-a încercat plata unei cauţiuni pentru eliberare, autorităţile israeliene au refuzat varianta.

Afla mai multe despre: gabriel tamasarest 

viewscnt
Articole similare