Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia lui Şumudică se complică şi mai mult. Ce a făcut Kayserispor în meciul cu Beşiktaş

Situaţia lui Şumudică se complică şi mai mult. Ce a făcut Kayserispor în meciul cu Beşiktaş

Stranieri

Comentarii

Kayserispor a pierdut cu 2-0 pe terenul lui Beşiktaş şi locul pentru Europa League pare acum un vis foarte îndepărtate. Cu două etape înainte de final, echipa antrenată de Şumudică se află la 5 puncte distanţă ultimul loc care ar putea duce în Europa League.

Kayserispor este de nerecunoscut. Dacă în prima parte a sezonului s-a bătut pentru podium, acum este la mijlocul clasamentului şi are o singură victorie în ultimele 7 meciuri. Jucătorii lui Şumudică au trei eşecuri la rând. Ultimul este cu Beşiktaş, campioana Turciei, dar care acum se află abia pe locul 4.

Kayserispor a pierdut cu 2-0, deşi Beşiktaş a jucat în 10 oameni din minutul 65, când Tosic a văzut al doilea galben. Golurile victoriei au fost înscrise de Tosic, în minutul 31 - dintr-o pasă a lui Quaresma - şi de Adriano, în minutul 45. În prelungirile meciului, Bulut - golgheterul lui Kayseri - a fost şi el eliminat.

La Kayserispor, Lung jr. a fost integralist, Boldrin a fost înlocuit în minutul 67, Săpunaru a fost suspendat, în timp ce William De Amorim a intrat în minutul 72.



În urma acestui rezultat, Kayserispor rămâne în 5 puncte distanţă de locul 5 - ultimul care ar putea duce în Europa League; condiţia este ca Fenerbahce să câştige finala Cupei Turciei, acolo unde o va întâlni pe Akhisar. Din campionatul Turciei mai sunt două etape de disputat.

Afla mai multe despre: marius sumudicabesiktaskayserispor 

viewscnt
Articole similare