Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia umilitoare în care a ajuns Lacina Traore. Ce propunere a primit de la o echipă din lumea a treia a fotbalului

Situaţia umilitoare în care a ajuns Lacina Traore. Ce propunere a primit de la o echipă din lumea a treia a fotbalului

Campionate

Comentarii

Lacina Traore este în negocieri avansate cu Wydad, primul loc în campionatul Marocului, dar mai întâi trebuie să susţină probe de joc. Fostul atacant al lui CFR Cluj este liber de contract de mai bine de jumătate de an, după ce şi-a reziliat contractul cu AS Monaco.

Altă dată o mare speranţă a fotbalului european, Lacina Traore stă pe margine încă din vară, când şi-a reziliat contractul cu AS Monaco. Atacantul ivorian n-a reuşit să-şi găsească un angajament, deşi are în CV echipe precum AS Monaco, Everton sau ŢSKA Moscova.

Situaţia lui s-ar putea schimba în această iarnă. Site-ul le360.ma susţine că atacantul de 28 de ani este în negocieri avansate cu Wydad, echipa care conduce clasamentul în Maroc. Stânjenitor pentru Traore este că trebuie să susţină probe de joc şi abia apoi va fi luată o decizie, scrie sursa citată.

Nu este exclus ca imaginea lui Lacina Traore să fi fost şifonată de scandalul în care a fost implicat în urmă cu câteva luni, când Ibrahim Kone - preşedintele clubului Eoile Sportive d'Abobo - l-a acuzat că trăieşte sub o identitate falsă. În realitate, s-ar fi născut în 1988, nu în 1990, iar numele său real ar fi Traore Menene. Lacina Traore s-a apărat atunci şi l-a acuzat la rândul său pe Ibrahim Kone că încearcă să scoată bani de la el.

Traore a ajuns în România în 2008, când a semnat cu CFR Cluj, iar în februarie 2011 a fost vândut la Kuban Krasnodar pentru 6 milioane de euro. Ulterior, a fost cumpărat de Anji cu 18 milioane de euro şi vândut mai departe la AS Monaco, cu 10 milioane de euro.

Afla mai multe despre: lacina traorewydadmaroccfr cluj 

viewscnt
Articole similare