Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie alarmantă la Juventus. Cum arată bilanţul financiar pe sezonul trecut, când Ronaldo încă nu fusese transferat

Situaţie alarmantă la Juventus. Cum arată bilanţul financiar pe sezonul trecut, când Ronaldo încă nu fusese transferat

Serie A

Comentarii

Juvetus Torino a terminat pe minus sezonul trecut, o situaţie alarmantă, în condiţiile în care campioana Italiei a făcut în vară o investiţie foarte costisitoare, transferul lui Cristiano Ronaldo.

Campioana Italiei a avut în sezonul 2017-2018 o cifră de afaceri de 504,2 milioane de euro, însă a terminat sezonul pe minus. Este vorba despre o pierdere de 18,9 milioane de euro. În primele şase luni ale sezonului trecut, Juventus avea un plus de 43,3 milioane de euro.

Însă au urmat câteva cheltuieli importante, precum răscumpărarea lui Douglas Costa, care a costat 47,1 milioane de euro. Cei de la Juventus au ajuns ulterior la o pierdere de 18,9 milioane de euro. Situaţia este îngrijorătoare, în condiţiile în care în vară cei de la Juventus l-au transferat pe Cristiano Ronaldo.

”Bătrâna Doamnă” a plătit în total 112 milioane de euro pentru portughez, în timp ce pentru salariul lui Ronaldo va cheltui încă 30 de milioane de euro, la care se adaugă şi taxele. O speranţă vine din Liga Campionilor, acolo unde bonusurile au crescut substanţial. Totuşi, Juventus ar trebui să atingă cel puţin sferturile competiţiei.



De asemenea, cei de la Juventus se aşteaptă la venituri mai mari din sponsorizări, vânzări de tricouri şi bilete, în condiţiile în care Cristiano Ronaldo este unul dintre sportivii care vând cel mai bine.

Afla mai multe despre: juventus torinocristiano ronaldobilantvenituri 

viewscnt
Articole similare