Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie ciudată cu scoaterea din lot a lui Urko Vera: "Am vrut să-l folosesc, dar n-am putut. E o situaţie complexă"

Situaţie ciudată cu scoaterea din lot a lui Urko Vera: "Am vrut să-l folosesc, dar n-am putut. E o situaţie complexă"

Astra Giurgiu

Comentarii

Edward Iordănescu, antrenorul Astrei, a declarat la Telekom Sport că avea de gând să-l folosească pe Urko Vera în meciul cu CFR Cluj, însă n-a mai putut din motive ce nu ţin de ordin sportiv. Atacantul evoluează la Astra sub formă de împrumut chiar de la CFR.

"Trebuie să recunoaştem că adversara noastră a fost mai bună. A dominat jocul, dar a şi speculat greşelile noastre. În continuare facem greşeli multe. Ne aşteptam la un joc dificil, dar am venit cu speranţe. Am comis greşeli şi la nivel ofensiv, şi la nivel defensiv. Aceste lucruri mă supără.

Au fost nişte discuţii în legătură cu Vera. E ceva mai complex. Mi-aş dori să pot să-l folosesc în play-off. Nu-mi permit luxul să ţin acest jucător în tribună. În perioada următoare o să clarificăm lucrurile. Eu mizam pe el, voiam să-l introduc, însă până la urmă n-am putut. E o relaţie de respect între cele două conduceri. N-aş vrea să explic eu, cei din conducere vor clarifica acest aspect. Jucătorul mi-a spus că resimte presiune. El în vară se întoarce la CFR. Facem prea mult caz" - a spus Edward Iordănescu la Telekom Sport.

"Ne aşteptam să fie un meci greu, CFR e lider. Am început partida cu teamă şi am luat gol repede. Abia în repriza a doua am mai echilibrat jocul. Dacă obţineam un punct, eram calificaţi matematic. Din păcate n-am putut mai mult" - a spus Silviu Balaure la Telekom Sport.

"Am pierdut un meci important pentru noi. Nu s-a pus problema echipei mai bune. Cum ne-au prins, ne-au taxat. CFR-ul are jucători valoroşi. Avem probleme în atac, în ultimii 30 de metri. Mister ne va spune ce e de făcut. Să sperăm că vom lua un punct cu Dinamo. Mister ne-a spus la început să avem grijă să nu luăm cartonaşe galbene, pentru că eram opt jucători în pericol de suspendare. Mă aştept ca Steaua să câştige, iar Botoşani să piardă în această etapă" - a spus Alexandru Stan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edward iordanescusilviu balaurealexandru stanastracfr cluj 

viewscnt
Articole similare