Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie confuză la Craiova. Piţurcă nu înţelege de ce jucătorii primesc "galbene", dar pregăteşte amenzile

Situaţie confuză la Craiova. Piţurcă nu înţelege de ce jucătorii primesc "galbene", dar pregăteşte amenzile
Comentarii

U Craiova este pe locul patru în clasament şi se bate pentru titlul de campioană, dar lui Victor Piţurcă îi dau bătăi de cap cartonaşele galbene primite de jucătorii săi. Fostul selecţioner al României este confuz cu privire la motivul pentru care jucătorii sunt atât de uşor avertizaţi.

"Cei care conduc partidele dau cartonaşele atât de uşor şi cu atâta seninătate, cum nu am putut să văd. La noi în campionat, orice atingere este fault şi cartonaş. Nu pot să înţeleg. Cei care conduc arbitrajul, să aibă cu ei discuţii.  Fotbalul este sport bărbătesc, un sport de contact, trebuie lăsat jocul mai liber. Nu orice mână pusă pe adversar este fault", a spus Piţurcă, nemulţumit fiind de faptul că nu se poate baza pe Andrei Ivan şi Valentin Mihăilă în meciul cu FC Hermannstadt. 

Totuşi, situaţia se poate întoarce împotriva jucătorilor, în funcţie de analizele pe care le va face staff-ul Craiovei. Fostul selecţioner recunoaşte că poate recurge la amenzi: "Aşa se explică şi cartonaşele galbene pe care le iau cei doi jucători (n.r. - Ivan şi Mihaila). Chiar astăzi am avut o discuţie cu stafful meu şi vom vedea fiecare fază în care au luat cartonaşe. Şi pot fi chiar amendaţi jucătorii, fiindcă e inadmisibil ca un jucător ca Mihăilă, un jucător tehnic, care nu prea caută contactul, să aibă atâtea cartonaşe".

Universitatea Craiova - Hermannstadt se joacă duminică, de la 19:30, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: u craiovapiturca 

viewscnt
Articole similare