Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie critică la FC Voluntari. Cu Mihai Teja internat din cauza coronavirusului, Ioan Andone trece pe banca ilfovenilor

Situaţie critică la FC Voluntari. Cu Mihai Teja internat din cauza coronavirusului, Ioan Andone trece pe banca ilfovenilor

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari are mari probleme înaintea meciului din Liga I cu Academica Clinceni, programat vineri, de la ora 17:15, în direct la Telekom Sport 1.

Deşi a trecut o săptămână de când FC Voluntari a anunţat că are 14 cazuri de coronavirus în cadrul primei echipe, situaţia din cadrul lotului ilfovenilor nu s-a liniştit.

Mihai Teja a fost depistat şi el pozitiv cu COVID-19, iar starea de sănătate a antrenorului nu este tocmai bună. Astfel, pentru ca situaţia să rămână sub control, medicii l-au internat la Institutul National de Boli Infectioase "Matei Balş" şi l-au pus sub tratament pe Mihai Teja.

Locul său pe banca tehnică de la FC Voluntari, cel puţin pentru partida cu Academica Clinceni, va fi luat de preşedintele clubului, Ioan Andone.

Ca antrenor, Ioan Andone a cucerit trei titluri de campion (unul cu Dinamo şi două cu CFR Cluj), patru Cupe ale României (trei cu Dinamo şi una cu CFR Cluj) şi o Supercupă a României, cu Dinamo, în 2005.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare