Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie disperată la PSG! Decizie uluitoare luată de francezi. Fac tot posibilul să blocheze transferul lui Mbappe la Real Madrid

Situaţie disperată la PSG! Decizie uluitoare luată de francezi. Fac tot posibilul să blocheze transferul lui Mbappe la Real Madrid

PSG

Comentarii

Perioada de transferuri "bate" la uşă, astfel că zvonurile plecării lui Kylian Mbappe de pe Parc des Princes prin din nou contur. Campioana Franţei simte că îşi poate pierde "diamantul" şi este pregătită de măsuri disperate pentru a bloca transferul lui Mbappe pe "Bernabeu".

În urmă cu nu foarte mult timp, Paris Saint-Germain i-a oferit lui Kylian Mbappe un nou contract, dar Telefoot relatează că impresarul fotbalistului îi ţine pe "ignore" pe parizieni şi încă nu a răspuns ofertei primite de clientul său. 

Astfel că oficialii de la PSG nu stau pe loc şi au transformat prelungirea contractului lui Mbappe prioritatea numărul 1 pentru club. Parizienii sunt conştienţi că Mbappe este mai mult decât tentat de probabilitatea de a juca la Real Madrid şi vor să îi ofere un salariu "astronomic", la fel ca al lui Neymar, ceea ce l-ar transforma pe tânărul Mbappe în unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti ai lumii. 

Când expiră contractul lui Mbappe cu PSG? 

Contractul lui Kylian Mbappe cu Paris Saint-Germain expiră în 2022, ceea ce exclude posibilitatea reală a unei plecări în această iarnă. Cu toate acestea, o decizie a fotbalistului poate fi luată la finalul sezonului, atunci când se va trage linie şi la PSG. Francezii au, ca de fiecare dată în ultimii ani, obiectivul de a câştiga UEFA Champions League, iar un nou insucces în cea mai importantă competiţie continentală ar putea aduce şi plecarea lui Mbappe. 

Francezul care va împlini 21 de ani în această lună este conştient de talentul său şi ştie că Real Madrid va avea răbdare pentru a face oferta de transfer la momentul oportun. Aproximativ 400 de milioane ar urma să ofere Real Madrid pentru serviciile francezului, fapt confirmat atât de presa din Franţa, cât şi de cea din Spania. 

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madrid 

viewscnt
Articole similare