Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie disperată pentru Villarreal. ”Submarinul galben” joacă sferturi în Europa League, dar în La Liga e pe loc retrogradabil

Situaţie disperată pentru Villarreal. ”Submarinul galben” joacă sferturi în Europa League, dar în La Liga e pe loc retrogradabil

La Liga

Comentarii

Villarreal, una dintre echipele cu pretenţii din La Liga se află într-o situaţie alarmantă în campionat. Învinsă pe Benito Villamarin de Betis Sevilla, echipa antrenată de Javi Calleja a trecut pe loc retrogradabil!

Calificată în sferturile Europa League, acolo unde va da piept cu Valencia, Villarreal are doar 30 de puncte în campionat după 31 de etape.

Băieţii lui Calleja sunt la egalitate de puncte cu Valladolid şi au doar 3 puncte peste locul 19, Rayo Vallecano.

În runda următoare au un meci foarte dificil cu Girona, formaţie care a intrat şi ea în hora retrogradării, acumulând 34 de puncte. Până la finalul sezonului din Spania mai sunt 7 etape, iar Villarreal are deplasări infernale la Girona, San Sebastian, Real Madrid şi Getafe! Pe teren propriu, ”Submarinul” primeşte Leganes (locul 11), Huesca (locul 20) şi Eibar (locul 12).

Problema echipei lui Calleja este că va trebui să joace şi dubla cu Valencia în Europa, iar o eventuală calificare în semifinalele celei de-a doua competiţie inter-cluburi de pe Bătrânul Continent poate complica şi mai mult calendarul celor de la Villarreal.

Vezi mai jos rezumatul partidei Betis - Villarreal, dar şi toate meciurile jucate în La Liga, duminică.

Afla mai multe despre: villarrealla liga 

viewscnt
Articole similare