Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie dramatică la AC Milan! S-a mai "rupt" încă un fundaş înainte de derby-ul cu Juventus. Gattuso, în situaţia lui Dică

Situaţie dramatică la AC Milan! S-a mai "rupt" încă un fundaş înainte de derby-ul cu Juventus. Gattuso, în situaţia lui Dică

AC Milan

Comentarii

AC Milan şi-a mai reventi în ultimele etape, în campionat, şi ocupă locul patru în clasament, dar lotul pe care îl are la dispoziţie Gennaro Gattuso se subţiază cu fiecare zi care trece. În urma etapei din Europa League, la Milan s-a mai "rupt" încă un fundaş, iar tehnicianul în vârstă de 40 de ani a ajuns într-o situaţie similară cu cea a lui Nicolae Dică la FCSB, înainte de derby-ul cu Juventus Torino.

Pe finalul partidei cu Betis Sevilla, din deplasare, Mateo Musacchio a fost lovit, involuntar, de Kessie, iar argentinianul a rămas comoţionat pe gazon câteva minute. Clubul din Milano a anunţat verdictul oficial, care nu este unul deloc îmbucurător. 

Fundaşul central în vârstă de 28 de ani a suferit o leziune la ligamentul încrucişat posterior de la genunchiul drept, cel mai probabil când a căzut în urma loviturii încasate, şi va lipsi între 6 şi 8 săptămâni. Astfel, Milan a rămas cu doar doi fundaşi centrali disponibili pentru meciul cu Juventus: căpitanul Alessio Romagnoli şi veteranul Cristian Zapata. În lot mai este şi tânărul Stefan Simic, dar cel mai probabil Gattuso nu îl va trimite pe el în derby-ul de duminică seara. 

Pe lângă Musacchio, în infirmeria clubului rossonero se mai află şi alţi jucători. Mijlocaşul argentinian Biglia va absenta patru luni în urma unei intervenţii chirurgicale, alt fundaş central, Caldara, a suferit o leziune la tendonul lui Achille şi revine abia în 2019, Jack Bonaventura şi Davide Calabria au probleme şi vor lipsi, cel mai probabil, de la meciul programat pe San Siro, Ivan Strinic nu a apucat să debuteze oficial la Milan şi probabil nici nu o va face în acest sezon datorită unor probleme descoperite la inimă, iar situaţia lui Higuain este sub semnul întrebării, după ce atacantul a fost lovit cu genunchiul în spate la meciul din etapa trecută, cu Udinese. Tot în meciul cu Betis, şi turcul Calhanoglu a ieşit de pe teren accidentat. 

Cum ar putea arăta primul "11" al lui Milan în meciul cu Juventus: 

Donnarumma - Abate, Zapata, Romagnoli, Rodriguez - Suso, Bakayoko, Kessie, Laxalt - Cutrone, Higuian

AC Milan - Juventus este în direct, duminică, de la ora 21:30, pe Telekom Sport 2. 

Afla mai multe despre: matteo musacchioac milangattusomilan juventus 

viewscnt
Articole similare