Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie dramatică pentru Fenerbahce. Vicecampioana Turciei a ajuns la retrogradare

Situaţie dramatică pentru Fenerbahce. Vicecampioana Turciei a ajuns la retrogradare

Fotbal

Comentarii

Fenerbahce a pierdut partida derby cu Trabzonspor şi după 13 etape din prima ligă din Turcia a ajuns pe locul 15, la un singur punct deasupra liniei retrogradării.

Deşi are în lot fotbalişti ca Roberto Soldado, Carlo Kameni, Mauricio Isla, Andre Ayew, Diego Reyes, Mathieu Valbuena, Yassine Benzia, Martin Skrtel sau Islam Slimani, Fenerbahce are în debut de sezon catastrofal.

Vicecampioana Turciei avea ambiţii mari la începutul sezonului când îl adusese pe banca pe Philip Cocu, fost campion în Olanda cu PSV Eindhoven. Cocu a fost adus cu sacrificii mari, întrucât fostul mare fotbalist de la Ajax şi Barcelona era dorit şi în Bundesliga, dar şi în Premier League. A ales Turcia, unde în 15 partide a pierdut de nu mai puţin de 7 ori. Doar trei victorii a adunat Philip Cocu pe banca turcilor, una dintre ele în grupele Europa League cu Spartak Trnava.

A fost demis de başcani, iar în locul său a fost numit secundul său, Erwin Koeman. Acesta a început cu o remiză şi o victorie pe banca lui Fener, dar astăzi a pierdut al treilea său meci, scor 1-2 la Trabzon.  A fost chiar 2-0 pentru gazde, înainte de Frey să reducă din handicap pe finalul meciului.

Fenerbahce este acum la un singur punct deasupra liniei retrogradării dupa 13 runde şi la 4 puncte de ultima clasată, Rizesport. Doar 12 goluri a înscris atacul lui Fenerbahce în 13 etape de campionat, în timp ce apărarea a fost învinsă de 17 ori.

Etapa viitoare, Fenerbahce are un nou meci foarte greu, pe teren propriu cu ocupanta locului 2, Kasimpaşa. 12 puncte le desparte pe cele două echipe înaintea confruntării directe. Presa turcă vehiculează deja numirea lui Ersun Yanal pe banca vicecampioanei. Acesta a mai pregătit-o în 2014 pe Fener, formaţie cu care a câştigat de altfel titlul de campion.

Afla mai multe despre: fenerbahcefotbal internaţionalretrogradare 

viewscnt
Articole similare