Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie explozivă la Dinamo! Iuliu Mureşan poate pleca. DDB îl bănuieşte de o metodă neortodoxă | EXCLUSIV

Situaţie explozivă la Dinamo! Iuliu Mureşan poate pleca. DDB îl bănuieşte de o metodă neortodoxă | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Administratorul special al lui Dinamo Bucureşti, Iuliu Mureşan, poate părăsi clubul la finalul acestei luni. La jumătate de an de când a ajuns în "Ştefan cel Mare", oficialul a stârnit nemulţumirea membrilor din DDB, care-l acuză pentru transferurile ratate, dar şi de o metodă neortodoxă.

Iuliu Mureşan poate pleca de la Dinamo Bucureşti 

Cresc emoţiile în privinţa retrogradării la Dinamo Bucureşti, care a reuşit să strângă doar 12 puncte, în 20 de etape, din actualul sezon. Doar Academica Clinceni, echipă care a învins-o pe trupa alb-roşie la începutul lunii, e sub "haită". 

În iarnă, Mircea Rednic a dictat mai multe plecări din lot, dar de departe cea mai importantă despărţire din interiorul clubului ar fi cea a adminstratorului special. 

Sursele Telekom Sport susţin că Iuliu Mureşan, venit în iunie 2021, poate pleca după ultima etapă din acest an. Despărţirea ar avea loc după meciul cu Farul Constanţa, care e programat luni, de la 20:30, pe Telekomsport.ro. 

Fanii-acţionari din DDB îl bănuiesc pe Iuliu Mureşan că a complotat împotriva antrenorului Mircea Rednic, unul dintre preferaţii suporterilor, aşa cum s-ar fi întâmplat şi la CFR Cluj cu oficialul care a cucerit mai multe campionate în Ardeal. 

În plus, DDB îl acuză de mai multe transferuri ratate în acest sezon. 

Vineri, mai mulţi fotbalişti de la Dinamo Bucureşti, printre care Gabriel Torje, Deian Sorescu, Ricardo Grigore, Alexandru Răuţă şi Cătălin Itu, au fost prezenţi la o acţiune a unuia dintre sponsorii clubului. 

Deşi a fost pe listă, Iuliu Mureşan nu a onorat invitaţia. 

Iuliu Mureşan anunţa că e nemulţumit, în noiembrie, în mandatul lui Mircea Rednic

"Cei care sunt datori sunt jucătorii. Noi, ca administraţie, am reuşit să dăm salariile la zi. Am deblocat transferurile, azi s-a întocmit planul de reorganizare, am scăpat şi de depunctare. Din păcate, nu-i acea stare de spirit necesară unei victorii.

Am adus opt, nouă jucători, a venit şi Mircea Rednic, a adus şi el cinci jucători, şi totuşi nu se schimbă nimic. De fapt, unii sunt foşti jucători. Sunt îngrijorat şi foarte nemulţumit.

Am avut şi două pauze de două săptămâni. Aşteptam să obţinem măcar un egal azi… Tot sperăm că schimbăm luna viitoare, la iarnă, însă nu poţi aduce 100 de jucători", susţinea, alarmat, Iuliu Mureşan, după înfrângerea cu FC Voluntari, scor 2-1, de la finalul lunii noiembrie. 

Deja, Mircea Rednic a ales să nu se mai bazeze pe mai mulţi fotbalişti de la Dinamo. Antrenorul a întocmit lista fotbaliştilor care vor pleca din "Ştefan cel Mare". 

Răbdarea fanilor a ajuns la final. După un final de neimaginat cu CS Mioveni, autocarul lui Dinamo Bucureşti a fost urmărit de suporteri. 

 

Afla mai multe despre: iuliu muresandinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare