Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie explozivă la Real! Florentino Perez a vorbit în premieră despre situaţia lui Sergio Ramos: ”Mi-a prezentat o ofertă din China”

Situaţie explozivă la Real! Florentino Perez a vorbit în premieră despre situaţia lui Sergio Ramos: ”Mi-a prezentat o ofertă din China”

Real Madrid

Comentarii

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, vrea să plece de pe Santiago Bernabeu şi l-a anunţat deja pe preşedintele clubului, Florentino Perez, anunţă presa spaniolă.

Preşedintele clubului Real Madrid a fost invitatul emisiunii El Transistor de la Onda Cero. El a răspuns întrebărilor moderatorului Jose Ramon de la Morena şi a confirmat discuţiile purtate cu Sergio Ramos, căpitanul formaţiei Real Madrid: ”Este un subiect pe care l-am tratat cu maximă importanţă” a mărturisit Perez.

”M-am întâlnit cu Sergio, însă nici la el acasă, nici la mine nu s-a întâmplat asta. A venit la mine la birou să mă vadă şi mi-a transmis că are o ofertă avantajoasă din China, dar că oficialii clubului nu doresc să plătească o sumă de bani pentru el. Eu i-am răspuns că asta nu se poate. Este imposibil să ne lăsăm căpitanul să plece gratis, pentru că până la urmă s-ar crea un precedent foarte periculos, dincolo de toate. S-a încheiat totul pe cale amiabilă, discuţiile au fost cât se poate de cordiale” a mai adăugat preşedintele madrilenilor, care a lăsat să se înţeleagă că Sergio Ramos va rămâne la Real Madrid: ”Am vrut să vorbesc cu el din respect, pentru că este căpitanul echipei noastre. Dar eu nu l-am auzit să spună că îşi va plăti el transferul. Asta nu este adevărat” a mai spus Florentino Perez.

 

 

Ajuns la 33 de ani, Sergio Ramos joacă la Real Madrid din 2005, atunci când a fost transferat de la FC Sevilla, pentru 27 de milioane de euro. 606 meciuri, 84 de goluri şi 39 de assist-uri a adunat Ramos în tricoul grupării merengue.

Fotbalistul originar din Camas a câştigat de patru ori UEFA Champions League cu gruparea merengue, precum şi alte patru titluri de campion al Spaniei şi alte 12 trofee. Cu naţionala Spaniei, Ramos este atât campion mondial, cât şi campion european. 163 de selecţii are în prima reprezentativă Ramos şi 18 goluri marcate. Este considerat de specialişti, cel mai mare fundaş din istoria fotbalului iberic

  • 30 de milioane de euro este cota lui Sergio Ramos, conform Transfermarkt.de
  • 163 de selecţii şi 18 goluri are Ramos la naţionala Spaniei
  • 2021 - până atunci mai are Sergio Ramos contract cu Real Madrid

Afla mai multe despre: real madridsergio ramosflorentino perez 

viewscnt
Articole similare