Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie incredibilă la Craiova. Ce şanse sunt ca FCU - ”U” Cluj să se joace pe noul ”Ion Oblemenco”

Situaţie incredibilă la Craiova. Ce şanse sunt ca FCU - ”U” Cluj să se joace pe noul ”Ion Oblemenco”

Cupa României

Comentarii

FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, a picat cu ”U” Cluj în 16-imile Cupei României şi omul de afaceri şi-ar dori ca partida să se joace pe noul ”Ion Oblemenco”. Şansele nu sunt însă foarte mari, chiar meciul respectă câteva dintre condiţiile impuse de noul contract dintre U Craiova CS şi Primăra Craiova. FCU Craiova - ”U” Cluj va fi programat în perioada 24-26 septembrie.

Adrian Mititelu a dus în ultimii ani lupte intense cu autorităţile locale, care n-au permis ca pe noul stadion să joace o altă echipă în afară de U Craiova CS. Omul de afaceri şi-ar fi dorit ca şi FCU Craiova să-şi poată disputa meciurile pe noul ”Ion Oblemenco”, însă până acum n-a primit vreo şansă.

AICI AI PROGRAMUL 16-IMILOR CUPEI ROMÂNIEI!

Totuşi, după mai multe dispute în instanţă, Primăria Craiova a decis să modifice contractul de asociere cu U Craiova CS. Astfel, în noua înţelegere, echipa din Liga 1 nu a mai primit exclusivitate pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Totuşi, o echipă care vrea să joace în Bănie trebuie să îndeplinească unele condiţii.



Condiţii pentru folosirea stadionului ”Ion Oblemenco”:

- echipa din Liga 1 are prioritate, se poate juca un singur meci pe săptămână.
- 45.000 de lei: chiria pentru un meci din Cupa României.
– să fie din Liga 1.
– să fie meci din 16-imile Cupei.
– să fie meci din cupele europene.

FCU Craiova îndeplineşte câteva dintre condiţiile impuse de noua înţelegere. Se presupune că dispune de banii de chirie, meciul cu cu ”U” Cluj este în 16-imile Cupei României, dar echipa lui Mititelu se loveşte de o condiţie: U Craiova CS are prioritate şi nu se poate juca pe ”Oblemenco” mai mult de un meci din Liga 1.

U Craiova CS a picat cu CSM Reşiţa şi va juca în deplasare, însă, în aceeaşi săptămână, are programat meci de etapă cu Viitorul, pe teren propriu, pe 28 septembrie. Practic, această partidă din Liga 1 împiedică disputarea meciului FCU Craiova - ”U” Cluj pe noul ”Ion Oblemenco”.

”U Craiova - U Cluj, un meci de tradiţie între două echipe demne! Vrem să jucam pe Oblemenco! Nu ne pot refuza de data asta!”, a postat Adrian Mititelu pe contul său de Facebook, imediat după ce s-au tras la sorţi 16-imile Cupei României.

Partidele din 16-imile Cupei Românie vor fi programate în perioada 24-26 septembrie.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare