Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie incredibilă la Craiova: clubul se dezice de Marcel Popescu. Declaraţia care a inflamat spiritele: "O diversiune de doi lei!"

Situaţie incredibilă la Craiova: clubul se dezice de Marcel Popescu. Declaraţia care a inflamat spiritele: "O diversiune de doi lei!"
Comentarii

Clubul CS U Craiova a emis un comunicat de presă prin care a ţinut să se dezică de ultimele declaraţii date chiar de managerul general al clubului, Marcel Popescu.

Oficialul grupării din Bănie a vorbit despre posibilitatea ca finala Cupei României să se dispute la Craiova catalogând drept o "diversiune" comunicatul semnat de gruparea "Sezione Ultra 2000", în care fanii anunţau că nu doresc ca finala din acest an să fie organizată pe noul "Ion Oblemenco". Suporterii se tem ca o decizie de acest fel să nu fie interpretată drept un cadou făcut Craiovei de actuala conducere a FRF şi transmit că şi-ar dori ca locul de disputare al finalei să fie anunţat din timp pe viitor.

Marcel Popescu: "O diversiune de doi lei!"

"Luni va fi un Comitet Executiv care va hotărî locul finalei. Federaţia hotărăşte unde se joacă. FRF are pentru finală o reţetă de publicitate şi marketing, o reţetă specială. Se vrea marcarea unui final de sezon special. Vrem să fie o finală a suporterilor. Majoritatea finalelor s-au jucat pe Naţional Arena, având cel puţin una din finaliste din Bucureşti şi n-a fost nicio problemă. Aţi văzut un comunicat dat de suporteri. Aceea este o intoxicare. Semnat: suporteri! Care suporteri?

Hai s-o lăsam cu gestul fair-play. Este o diversiune de doi lei. Dacă faceţi un sondaj live pe stadion, la meciul cu FCSB, o să vedeţi câţi vor să se joace la Craiova. Să-i punem să se ridice pe cei care sunt împotrivă. O să vedeţi că nu se ridică nimeni. Cred că variantele sunt Craiova şi Bucureştiul. Federaţia plăteşte totul pentru finală, inclusiv cazarea noastră şi toate costurile. Ei încearcă să găsească cea mai buna reţetă de marketing şi să onoreze finala cu cât mai mulţi oameni în tribune!", a  spus Marcel Popescu la PRO X.

CS U Craiova: "Nu împărtăşim părerea managerului general!"

CS U Craiova a reacţionat rapid, printr-un comunicat de presă în care se dezice de omul cu o poziţie extrem de importantă în conducerea clubului.

"Clubul Universitatea Craiova nu împărtăşeşte părerea managerului general, domnul Marcel Popescu, referitoare la suporterii care au cerut ca finala Cupei României să nu se desfăşoare la Craiova.

Pentru noi, contează şi va conta mereu şi părerea unui singur suporter, pentru că Universitatea este a tuturor fanilor ei.

În ceea ce priveşte poziţia noastră oficială referitoare la locul de desfăşurare a finalei, considerăm că este prematur să ne pronunţăm înainte ca Federaţia Română de Fotbal să ia o decizie în acest sens. Aşteptăm, aşadar, anunţul oficial din partea FRF, după care vom decide care sunt următorii paşi de făcut, nu înainte de a ţine cont şi de opinia suporterilor cu privire la subiect", se arată în comunicatul emis de clubul oltean.

Afla mai multe despre: craiovamarcel popescucupa romaniei 

viewscnt
Articole similare