Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie incredibilă la FCSB: ”Nu sunt pregătit, mai am nevoie de timp”. I-a anunţat că nu e apt, dar Becali l-a băgat în teren

Situaţie incredibilă la FCSB: ”Nu sunt pregătit, mai am nevoie de timp”. I-a anunţat că nu e apt, dar Becali l-a băgat în teren

FCSB

Comentarii

Gigi Becali n-a avut răbdare cu unul dintre transferurile făcute şi a ordonat ca fotbalistul să intre cât mai repede pe teren. Asta deşi chiar jucătorul îi anunţase pe oamenii din staff că nu se simte încă pregătit.

”Nu sunt pregătit, de trei săptămâni mă antrenez singur. Mai am nevoie de timp pentru a putea intra în ritm şi a juca din nou”, a fost mesajul lui Zlatinski, după cum scrie Gazeta Sporturilor.

Dacă oamenii din staff-ul lui Nicolae Dică i-au dat dreptate fotbalistului, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Gigi Becali. Finanţatorul roş-albaştrilor l-a băgat în teren pe mijlocaşul bulgar, iar prestaţia sa n-a fost una deloc bună în meciul cu Botoşani.

”Îmi pare rău că l-am luat”, a spus Becali, dezamăgit de evoluţia unui jucător care transmisese că nu e pregătit fizic pentru a juca.

Zlatinski a fost schimbat la pauza meciului cu Botoşani, când FCSB conducea cu 2-1. A fost înlocuit de Filip, iar roş-albaştrii au terminat la egalitate, scor 2-2.

Afla mai multe despre: becalizlatinskifcsb 

viewscnt
Articole similare