Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie incredibilă. Viitorul a picat cu Antwerp în Europa League, dar ar putea întâlni un alt adversar: ”Am fost informaţi în momentul tragerii la sorţi”

Situaţie incredibilă. Viitorul a picat cu Antwerp în Europa League, dar ar putea întâlni un alt adversar: ”Am fost informaţi în momentul tragerii la sorţi”

UEFA Europa League

Comentarii

Viitorul a picat cu Antwerp în turul 2 din preliminariile Europa League, dar jucătorii lui Gică Hagi ar putea juca împotriva altei echipei, tot din Belgia.

Fosta campioană a României a ajuns într-o situaţie inedită. Viitorul ar trebui să joace contra lui Antwerp în preliminariile Europa League, dar există posibilitatea să întâlnească Gent. S-a ajuns în această situaţie din cauza unui caz de corupţie care a zguduit fotbalul. Astfel, dacă Mechelen, câştigătoarea Cupei, va fi găsită vinovată pentru corupţie, configuraţia locurilor din Belgia care duc în cupele europene va suferi modificări.

Ceea ce înseamnă că Viitorul va întâlnit Gent, finalista Cupei. De altfel, cei de la Viitorul cunosc toată situaţia. Cristian Bivolaru, preşedintele clubului din Constanţa, a declarat pentru ziare.com că UEFA l-a informat încă de la tragerea la sorţi:

”Am fost informaţi în momentul tragerii la sorţi că există posibilitatea să jucăm cu Gent în loc de Antwerp. Totul depinde de o decizie ce se va lua în Belgia, săptămâna viitoare, când va avea loc ultimul proces. Dacă Mechelen va fi gasită vinovată şi de această ultimă instanţă, atunci adversara noastra va fi Gent”, a declarat Cristian Bivolaru pentru Ziare.com.

Afla mai multe despre: viitorulantwerp 

viewscnt
Articole similare