Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie inedită în Liga I. Un jucător care aparţine de FCSB nu mai e dorit la club şi nu poate fi dat afară. Clauza care îl blochează la echipă

Situaţie inedită în Liga I. Un jucător care aparţine de FCSB nu mai e dorit la club şi nu poate fi dat afară. Clauza care îl blochează la echipă

FCSB

Comentarii

FC Botoşani i-a prelungit contractul lui Costel Enache, astfel că antrenorul a început deja să-şi contureze lotul pentru sezonul viitor.

În aceste condiţii, mijlocaşul împrumutat în iarna acestui an de la FCSB, Vlad Achim, nu mai este dorit la FC Botoşani, în ciuda faptului că înţelegerea cu roş-albaştrii va expira abia în vara anului viitor. Deşi nu mai intră în planurile moldovenilor pentru sezonul următor, Vlad Achim nu poate părăsi echipa pregătită de Costel Enache. Totul din cauza unei clauze pe care moldovenii nu vor să o achite.

"Achim are contract încă un an cu noi, dar noi nu ne mai facem planuri cu el la Botoşani. E închis pentru el la Botoşani! Aici avem nevoie de fotbalişti care muncesc, care simt că este cel mai frumos loc din lume la noi. Aici, vrem fotbalişti care joacă doar cu inima! Când eşti împrumutat nu ţine. Aşa a fost la început şi cu Golofca!

Dar cu Achim lucrurile sunt clare. Am decis să nu mai împrumutăm fotbalişti tocmai din această cauză. Problema e că noi trebuie să dăm către FCSB 100.000 euro dacă el pleacă de la noi. Aşa că e o situaţie mai complicată", a declarat Valeriu Iftime, preşedintele celor de la FC Botoşani, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: achimfcsbsteauagolofcafc botosanivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare