Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie inimaginabilă la un club din România! Doi jucători au venit beţi la antrenament. Reacţia incredibilă a antrenorului

Situaţie inimaginabilă la un club din România! Doi jucători au venit beţi la antrenament. Reacţia incredibilă a antrenorului

Fotbal intern

Comentarii

O întâmplare inedită a avut loc la un club din Liga a 3-a. După ce Bogdan Ciaca şi Sliviu Crişan s-au prezentat băuţi la antrenamentul formaţiei Sportul Şimleu Silvaniei, aceştia au fost daţi afară de la echipă de antrenor.

Aflată în Liga a 3-a, în Seria 10, Sportul Şimleu Silvaniei nu este o echipă cu renume în România, însă a reuşit acum să intre în atenţia microbiştilor printr-o întâmplare inedită.

În urma unei victorii obţinute în minutul 89, câţiva fotbalişti ai Sportului au ieşit pentru a sărbători reuşita. Doi dintre ei ar fi consumat mult peste măsură şi s-ar fi prezentat următoarea zi la antrenament încă sub influenţa alcoolului. Acest fapt l-a înfuriat pe antrenorul echipei de Liga a 3-a, iar acesta a luat legătura cu conducerea pentru a îi da afara pe cei doi fotbalişti problematici.

Situaţie inimaginabilă la Sportul Şimleu Silvaniei

"La antrenamentul de duminică dimineaţa, se pare că Bogdan Ciaca şi Silviu Crişan au venit la stadion sub influenţa băuturilor alcoolice, lucru ce l-a scos din sărite pe antrenorul George Zima. Tehnicianul a anunţat imediat conducerea, iar cum Sportul Şimleu nu tolerează astfel de acte de indisciplină, cei doi au fost daţi afară", scria Sportul Sălăjean.

"Cei doi au comis acte de indisciplină foarte grave, care sunt incompatibile cu sportul de performanţă. Am întocmit referatele pentru rezilierea contractelor, iar cei doi nu mai fac parte din echipă. I-am spus si preşedintelui, dacă este să aleg între ei şi retrogradare, aş alege retrogradarea. Am foarte mulţi copii in vestiar şi am anumite principii. Nu îmi bat joc de cariera mea şi de munca mea”, a adăugat George Zima.

Afla mai multe despre: scandal fotballiga 3sportul şimleu silvaniei 

viewscnt
Articole similare